24 sata pomoć na moru - novi osiguravateljski proizvod Yacht Pool-a


Uživati u samotnoj uvali uz saznanje da ni tada nismo prepušteni sami sebi, to je stvarno dobrodošla novost, jer kao nautičari navikli smo da klasično pomorsko osiguranje stupa na scenu tek nakon što se dogodio osigurani slučaj, odnosno nakon što je slučaj prijavljen, a šteta procijenjena. 

24 satna pomoć na moru

Po prvi puta u nautičkom svijetu nudi se pomoć na moru kao potpuno kompletiran osiguravateljski proizvod. Za pomoć na moru samo treba nazvati:

091 31 31 901

No, nije to sve… Osim koordinacije sa središnjicom za traganje i spašavanje, te slanja hitne medicinske pomoći, prijevoza ugroženih brzim plovilima ili helikopterom, NautAssistance će organizirati spašavanje, odsukavanje, tegljenje - ali i oslobaÄ‘anje propelera od konopa ili zaglavljenog sidra, te popravak kormila - do popravaka koje je moguće obaviti na licu mjesta. Tu su još usluge dostave stvari, pošte, te odvoz i dovoz osoba, goriva, lijekova, hrane i pića, ali takoÄ‘er organizacija i slanje fizičke zaštite osoba i imovine. Dakako, vlasnicima Yacht-Pool NautAssitance iskaznice, na raspolaganju su sve moguće nautičke informacije i savjeti: od pozicija sigurnih sidrišta i marina, pumpi za gorivo, ambulanti i apoteka, servisa i dizalica, do toga u kojoj uvali se usidriti, jer pada noć, a diže se jugo. 

Taj se osiguravateljski proizvod, odnosno Yacht-Pool-ova asistencija s različitim pokrićima, nudi u tri paketa:

 

Yacht-Pool NautAssitance od 900 do 1.125 kn

•Yacht-Pool NautAssitance Blue od 1.320 do 1.650 kn

•Yacht-Pool NautAssitance Blue Plus od 1.520 do 2.650 (za pokrića od 25.000 do 100.000 kn)

 

Plus paket osigurava obeštećenje troškova nastalih pružanjem pomoći na moru do ugovorene svote. 

Ti paketi, osim izravno u Yacht-Pool-u i kod osiguravatelja, moći će se kupiti u marinama, lučkim kapetanijama, benzinskim postajama.

Zamislite slučaj u kojem vam je Yacht-Pool NautAssitance spasio život i brod, ali oštećenja su svejedno nastala. Yacht-Pool će vam preporučiti najbolje - REX (Repair Excellency) popravljače u Hrvatskoj. Ti brodopopravljači su certificirani od Hrvatskog i inozemnih registra brodova i standarda Yacht-Pool-a. 

S pomoći na moru Yacht-Pool je zaokružio svoju ponudu osiguranja na način da svaki nautičar može dobiti na jednom mjestu sve što mu na polju osiguranja od odgovornosti, osiguranja imovine i života treba, bez obzira od kuda dolazi i kamo ide.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019