Splitski Radisson BLU ponosno istaknuo Plavu zastavu


Točno u 10 sati i 30 minuta na novoureÄ‘enoj plaži hotela Radisson BLU Resort Split svečano je podignuta Plava zastava. Tom prilikom, managementu Radissona su najmlaÄ‘i susjedi, djeca iz vrtića "Ružmarin" i njihova  teta Zora Džaja, učinili čast i pripomogli u činu podizanja Plave zastave. Sladoledom i osvježavajućim napitcima, te ukupnom gostoljubivošÄ‡u, djelatnici i management hotela se na najbolji način odužio svojim malim gostima, koji su spontanim plesom i pjesmom pobrali simpatije i pljesak kupača na novoureÄ‘enom dijelu plažnog kompleksa.

U ukupno ureÄ‘enje i opremu plaže, VIP decka i restorana  do sada je uloženo preko 2 milijuna eura, a ukupna iskoristiva plažna površina ovom investicijom povećana je za oko 40%. Pravo podizanja Plave zastave, kruna je truda uloženog u obnovu ove gradske plaže s ciljem obogaćivanja  turističke ponude  grada pod Marjanom, te samog hotela Radisson BLU Resort Split.  

O plavoj zastavi:

Plava zastava u svijetu predstavlja iznimno cijenjenu turističku oznaku koju brojni turisti uzimaju kao glavni kriterij za odabir svoje destinacije ljetovanja. Osim što ukazuje na čiste,  ekološki usklaÄ‘ene plaže,  ona je i sinonim za čisto more, te očuvan, siguran i ureÄ‘en okoliš koji nudi razne sadržaje namijenjene ugodnom odmoru, zabavi i rekreaciji. Ova nedavno obnovljena plaža upravo je primjer takvog odnosa prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima.


Recent Nautical News Entries

Pogledajte ultra-brzu jedrilicu iz ACI-jevog projekta od dva milijuna eura

Nautički sajam u Genovi s tisuću je izlagača i brodova iz cijelog svijeta idealna pozornica za predstavljanje najvažnijih&n

September.23.2019

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019