Splitski Radisson BLU ponosno istaknuo Plavu zastavu


Točno u 10 sati i 30 minuta na novoureÄ‘enoj plaži hotela Radisson BLU Resort Split svečano je podignuta Plava zastava. Tom prilikom, managementu Radissona su najmlaÄ‘i susjedi, djeca iz vrtića "Ružmarin" i njihova  teta Zora Džaja, učinili čast i pripomogli u činu podizanja Plave zastave. Sladoledom i osvježavajućim napitcima, te ukupnom gostoljubivošÄ‡u, djelatnici i management hotela se na najbolji način odužio svojim malim gostima, koji su spontanim plesom i pjesmom pobrali simpatije i pljesak kupača na novoureÄ‘enom dijelu plažnog kompleksa.

U ukupno ureÄ‘enje i opremu plaže, VIP decka i restorana  do sada je uloženo preko 2 milijuna eura, a ukupna iskoristiva plažna površina ovom investicijom povećana je za oko 40%. Pravo podizanja Plave zastave, kruna je truda uloženog u obnovu ove gradske plaže s ciljem obogaćivanja  turističke ponude  grada pod Marjanom, te samog hotela Radisson BLU Resort Split.  

O plavoj zastavi:

Plava zastava u svijetu predstavlja iznimno cijenjenu turističku oznaku koju brojni turisti uzimaju kao glavni kriterij za odabir svoje destinacije ljetovanja. Osim što ukazuje na čiste,  ekološki usklaÄ‘ene plaže,  ona je i sinonim za čisto more, te očuvan, siguran i ureÄ‘en okoliš koji nudi razne sadržaje namijenjene ugodnom odmoru, zabavi i rekreaciji. Ova nedavno obnovljena plaža upravo je primjer takvog odnosa prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019