Sunčani Hvar nakon niza godina prvi put pozitivan


Hvarska hotelsko-turistička tvrtka Sunčani Hvar od početka ove godine do kraja listopada zabilježila je 113,8 milijuna kuna poslovnih prihoda, što je za 2,2 milijuna kuna ili 2 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, te je istodobno za 11,6 milijuna kuna ili za 13 posto smanjila poslovne rashode, čime su uz dva izvanredna prihoda u prvih deset mjeseci ove godine prvi put nakon niza godina zabilježili pozitivan ukupni rezultat, navodi se u današnjem priopćenju Uprave Sunčanog Hvara na Zagrebačkoj burzi.

Ne navodeći iznos pozitivnog rezultata odnosno dobiti, iz Sunčanog Hvara su objasnili da je porast poslovnih prihoda rezultat povećanja broja gostiju i noćenja, te prodaje hrane i pića, što su zabilježili i u prvoj polovici ove godine, piše SEEbiz.

Ni za poslovne rashode u deset mjeseci ne navode točan iznos, ali obrazlažu da su do njihovog smanjenja od 13 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine došli prvenstveno smanjenjem troškova osoblja te materijalnih i svih ostalih poslovnih rashoda.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019