Sunčani Hvar nakon niza godina prvi put pozitivan


Hvarska hotelsko-turistička tvrtka Sunčani Hvar od početka ove godine do kraja listopada zabilježila je 113,8 milijuna kuna poslovnih prihoda, što je za 2,2 milijuna kuna ili 2 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, te je istodobno za 11,6 milijuna kuna ili za 13 posto smanjila poslovne rashode, čime su uz dva izvanredna prihoda u prvih deset mjeseci ove godine prvi put nakon niza godina zabilježili pozitivan ukupni rezultat, navodi se u današnjem priopćenju Uprave Sunčanog Hvara na Zagrebačkoj burzi.

Ne navodeći iznos pozitivnog rezultata odnosno dobiti, iz Sunčanog Hvara su objasnili da je porast poslovnih prihoda rezultat povećanja broja gostiju i noćenja, te prodaje hrane i pića, što su zabilježili i u prvoj polovici ove godine, piše SEEbiz.

Ni za poslovne rashode u deset mjeseci ne navode točan iznos, ali obrazlažu da su do njihovog smanjenja od 13 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine došli prvenstveno smanjenjem troškova osoblja te materijalnih i svih ostalih poslovnih rashoda.


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019