Predstavljamo plovilo: AURA 27


Dužina: 8,20m Širina: 3,05m

Cijena: 12.990,00 EUR

\"\"

Ovaj elegantan brod nastao je kao proizvod dugogodišnjeg iskustva i predanog rada u gradnji brodova. Aura 27 je najelegantniji i najkomforniji brod u svojoj klasi. Besprijekorno graÄ‘en, super opremljen, dostupan je već od 12.990,00 EUR-a. 

 

Brod je izgraÄ‘en od vrhunskih materijala. Namještaj je napravljen od mahagonija. Na njega su ugraÄ‘eni samo provjereni ureÄ‘aji. Dizajniran je tako da pruža maksimalan komfor i uživanje na moru. Ima dvostruki sustav kormila što olakšava manevriranje u marinama i lukama. Kormila su pomaknuta na lijevu i desnu stranu, zajedno sa sjedalima tako da u kokpitu ostaje maksimalan prostor. 

Postoji mogućnost pomične kobilice što mu omogućava i vrlo plitak gaz. Kokpit i paluba mogu se obložiti tikovinom što daje brodu maksimalnu ekskluzivnost. Unutrašnjost broda sastoji se od salona s kuhinjom, pramčane kabine i kupaone s WC-om. Pramčana kabina ima bračni krevet i ormar za stvari te dodatne police. Salon s kuhinjom ima štednjak na plin s jednim plamenikom, no postoji opcija s dva plamenika i pećnicom, sudoper s hladnom i toplom vodom, postoji opcija hladnjaka, stol s garniturom za sjedenje i razne pretince za stvari te radni dio za skipera.

Kupaona ima umivaonik s toplom i hladnom vodom, tuš, manualni wc, ogledalo, držač za ručnike, ormarić i policu za stvari. Rukohvati i ograda napravljeni su od inoxa. Brod ima glavno jedro i genovu. Na brodu je postavljena rasvjeta u svim kabinama i vani, kao i utičnice za 220V i 12V. Na brodu je predviÄ‘en bimini od pleksiglasa koji je otporan na UV zračenja i predstavlja savršenu zaštitu od sunca u kokpitu a s druge strane ne zaklanja potpun pogled na nebo. 

Na brodu je predviÄ‘ena najbolja moguća navigacijska oprema i razni dodaci prema željama. Za sve informacije i detalje slobodno nas kontaktirajte i ukoliko budete zadovoljni odgovorom rezervirajte svoj primjerak Aure 27 još danas…

SKIPER d.o.o.

www.aura-yachts.com

Varaždinska 26a, Brezje Dravsko, 42208 Cestica, Varaždin,    Croatia

OIB: 68886766127

Tel:             +385921705300      

Mail: aurayachts@gmail.com

Skype: aurayachts

Marine dostupne u : Dubrovačko-nertvanskoj, Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019