U moru našli tijelo dječaka koji je došao iz BiH na ekskurziju


 

Danas iza 13 sati u moru kod uvale Scott pokraj Kraljevice pronaÄ‘eno je mrtvo tijelo mlaÄ‘eg muškarca. Tijelo nesretnika primijećeno je u plićaku, nakon čega je izvučen na plažu, no više nije davao znakove života, piše Novi list.

 

Neslužbeno 24 sata doznaje da se radi o 14-godišnjem S.S., učeniku 8. razreda OŠ Skender Kulenović u Zenici, koji je danas ujutro doputovao na ekskurziju u Uvalu Scott.

 

Prema pričanju nekih učenika, dječak se oko 13 sati otišao kupati u more zajedno s drugom djecom. Navodno je jedno vrijeme plivao, a onda je netko od djece uočio da pluta. Nakon što su ga izvukli na obalu, više mu nije bilo spasa.

 

Nije jasno što se dogodilo, no dječaku je lakat bio krvav. TakoÄ‘er, ne isključuje se mogućnost da mu je otkazalo srce. Tijelo su prevezli u Rijeku na obdukciju koja će pokazati točan uzrok smrti, piše portal 24 sata.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019