"Brač, Hvar, Korčula, Mljet i Rab najbolji hrvatski otoci za ljetovanje"


Da ljepotama i čarima koje nudi Hrvatska, posebice njezina obala, malo tko može odoljeti, dokazuju još jedne riječi hvale stranih medija, ovoga puta s preporukom koje hrvatske otoke posjetiti ove godine.

Uz bogatu i šaroliku povijest te predivnu obalu koja može stati uz bok bilo kojoj obali u Europi, Hrvatska je zbog mnogih razloga popularna turistička destinacija, navodi internetska stranica Argophilia.com, predlažući čitateljima da ovo ljeto provedu u Hrvatskoj, prenosi tportal.

Zato što nudi neotkrivene ljepote, fascinantnu kulturnu baštinu te područja koja još uvijek nisu prenapučena turistima, lako ćete se odlučiti ljetovati u Hrvatskoj, a puno teža odluka će biti ona u kojem točno području hrvatske obale provesti odmor te koje od mnogobrojnih atrakcija posjetiti, piše Argophilia.com.

Kao jednu od mnogobrojnih opcija gdje ljetovati u Hrvatskoj, Argophilia.com predlaže hrvatske otoke koji su savršen izbor kako za kraći, tako i za dulji odmor. 'Sa stotinama otoka, počevši od najvećeg s antičkom prošlošÄ‡u pa sve do onih najmanjih, ponuda otoka u Hrvatskoj će vas razmaziti', pišu autori članka navodeći činjenicu kako su otoci u Hrvatskoj relativno blizu jedan drugome kao veliku prednost pa plovidba s jednoga na drugi je vrlo jednostavna.

Otoke koje preporučuju i posebno izdvajaju za odmor u ovoj godini su Korčula, Hvar, Brač, Mljet i Rab. Autore članka Korčula je zadivila zbog bogate povijesti i pješÄanih plaža, Hvar kao kombinacija modernog i luskuznog s neodoljivom povijesnim utjecajem, Brač zbog Zlatnoga rata i bogate ponude, Mljet zbog prekrasne i neobične prirode, a Rab pak zbog nudizma.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019