Još 2 dana do proglašenja sretnog dobitnika naše nagradne igre!


Da, upravo tako. 15/12/2011 je datum izvlačenja sretnog dobitnika koji će osvojiti bogatu nagradu za dvoje. Podsjetimo se još jednom:

Vikend aranžman u hotelu 'Vestibul', SPA-tretman u 'Dicletian-SPA', ručak i večeru u restoranima 'Lučica' i 'Dalmatino', te korištenje Smart automobila u vlasništvu ErpelGRUPE.

Kako bi ušli u bubanj za izvlačenje molimo vas da potvrdite svoju želju za sudjelovanje te da na 'zid' Yachtsincroatia.com na našem Facebook profilu napišete: "Da, želim sudjelovati u nagradnoj igri!"

Napomenut ćemo još da je naša nagradna igra 100% u okviru pravednosti i poštenja.  

Vaš Yachtsincroatia.com team.

 

Last 15 days till the end of our prize game!

Yes, excatly. On the 15/12/2011 is the drawing the lucky winner who gets wealthy prize package for two. Let us remind once again:

Weekend arrangment in hotel 'Vestibul', SPA-treatment in 'Diocletian SPA', lunch and dinner in restaurant 'Lučica' and 'Dalmatino', Smart car for a weekend.

To confirm your participation for the drawing drum please write "Yes, i want to participate in prize game!" on the Wall of Yachtsincroatia.com on our Facebook profile.

We note that our prize game draw is 100% in the fairness and integrity.

Your Yachtsincroatia.com team


Recent Nautical News Entries

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019