Danko Končar: Ne odustajem od hotela ‘Marjan’


Dok odvjetnik Anto Nobilo pojedinim medijima ovih dana izjavljuje kako mu se čini da je propao posao Željka Keruma i Danka Končara u vezi s kupoprodajom hotela “Marjan”, Končar nam je jučer poručio kako je i dalje zainteresiran za kupovinu “Marjana”. Ništa se, kaže Končar, nije promijenilo i pregovori s Kerumom uskoro se nastavljaju.

- Zatekli ste me u New Yorku. ÄŒim se vratim u Hrvatsku, nastavljamo pregovore o “Marjanu”. Toliko vam mogu kazati – zaključio je Končar svoje kratko javljanje iz SAD-a. 

 

Podsjetimo, nakon što je u subotu 12. svibnja obišao gradilište hotela “Marjan”, Danko Končar je najavio kako bi odluku o Kerumovoj ponudi mogao donijeti za desetak dana. Dvojica potencijalnih partnera rekla su da su pregovori u završnoj fazi. 

 

U meÄ‘uvremenu je Anto Nobilo, kojega je Končar angažirao u možebitnoj kupoprodaji “Marjana”, izišao s procjenom da od ulaska njegova klijenta u splitski hotel vjerojatno neće biti ništa, navodeći i neke nedostatke hotela poput premale kvadrature soba. 

 

Posao usložnjava i opterećenost hotela dugovima prema bankama, na što je prilikom obilaska objekta upozorio i Danko Končar.

 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019