Danko Končar: Ne odustajem od hotela ‘Marjan’


Dok odvjetnik Anto Nobilo pojedinim medijima ovih dana izjavljuje kako mu se čini da je propao posao Željka Keruma i Danka Končara u vezi s kupoprodajom hotela “Marjan”, Končar nam je jučer poručio kako je i dalje zainteresiran za kupovinu “Marjana”. Ništa se, kaže Končar, nije promijenilo i pregovori s Kerumom uskoro se nastavljaju.

- Zatekli ste me u New Yorku. ÄŒim se vratim u Hrvatsku, nastavljamo pregovore o “Marjanu”. Toliko vam mogu kazati – zaključio je Končar svoje kratko javljanje iz SAD-a. 

 

Podsjetimo, nakon što je u subotu 12. svibnja obišao gradilište hotela “Marjan”, Danko Končar je najavio kako bi odluku o Kerumovoj ponudi mogao donijeti za desetak dana. Dvojica potencijalnih partnera rekla su da su pregovori u završnoj fazi. 

 

U meÄ‘uvremenu je Anto Nobilo, kojega je Končar angažirao u možebitnoj kupoprodaji “Marjana”, izišao s procjenom da od ulaska njegova klijenta u splitski hotel vjerojatno neće biti ništa, navodeći i neke nedostatke hotela poput premale kvadrature soba. 

 

Posao usložnjava i opterećenost hotela dugovima prema bankama, na što je prilikom obilaska objekta upozorio i Danko Končar.

 


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019