"Nismo odustali od Pelješkog mosta, samo smo ga odgodili"


 

Ministar poduzetništva i obrtništva Gordan Maras danas je u Dubrovniku o stanju poduzetništva i ulaganja u Dubrovačko-neretvansku županiju razgovarao sa županom Nikolom Dobroslavićem i njegovim suradnicima.

 

Dobroslavić je predstavio aktivnosti koje Dubrovačko-neretvanska županija i njezina Razvojna agencija Dunea provode na poticanju investicija i razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Ministar Maras izrazio je zadovoljstvo katalozima poduzetničkih zona na području županije te naglasio kako bi bilo potrebno organizirati forum na kojem će se prezentirati cjelokupna ponuda odnosno mogućnosti za ulaganja i investicije na području Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Razgovaralo se i o projektu golfa na SrÄ‘u te pratećim hotelskim i apartmanskim sadržajima kao i o problemu prometne povezanosti Dubrovačko-neretvanske županije. Na novinarsko pitanje vezano uz nastavak izgradnje Pelješkog mosta ministar Maras kazao je kako Vlada nije odustala od izgradnje Pelješkog mosta već ga je odgodila do daljnjeg. Ministar Maras susreo se i s dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem te sudjelovao u radu sjednice Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Dubrovnik.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019