Partyem uz zalazak sunca otvorena ljetna sezona


\"\"

Prekrasna ljetna večer, uz party začinjen ribljim i mesnim delicijama, novootvorenog ribljeg restorana Mistral i Mistral bara, te biranim vinima, oduševila je kremu društvenog i poslovnog života grada koja je pohodila plažni VIP kompleks splitskog hotela Radisson.  

Ovo je bila još jedna prilika koju je hotelski management iskoristio, da nanovo potvrdi svoju otvorenost i gostoljubivost prema javnosti, turistima koji dolaze u Split, ali i stanovnicima ovog dijela grada. 

Uzvanici su tijekom ove predivne večeri ponajviše uživali na drvenoj plažnoj  platformi, okupljeni oko centralnog ljetnog šanka, dok je dio prisutnih, uglavnom romantikom ponesenih parova, predivan zalazak sunca gledao s plaže oplemenjene pravim morskim šljunkom. Uočen je i poneki par u šetnji prema novo izgraÄ‘enom umjetnom otoku do kojeg su mogli doći jedino prelaskom  drvenog mosta.  

Na partyu su viÄ‘eni: Riccardo Mazzucchelli, košarkaške zvijezde Splita Nikola Vujčić, SrÄ‘an Subotić i Toni Dijan, gradski vijećnik SDP-a Ivo Baldasar, Zvonimir Mihanović, Zlatko Gall, Direktor Turističke zajednica Splita Vedran Matošić, Hrvoje Marušić, Pero Panjković, Željko Maretić, Igor Boraska, reporteri Nove tv, Sofija Preljvukić, Tina Kosor i Gordan Vasilj, te mnogo uglednih splićana iz poslovnog miljea.

\"\"  \"\"  \"\"

Izgled nakon cjelovitog preureÄ‘enja i obnavljanja plaža, te cijelog priobalnog područja ispod ovog prestižnog splitskog hotela, primjer je ispravnog odnosa prema okolišu. U ureÄ‘enje i opremu cijelog ovog dijela obale zajedno s Mistral ribljim restoranom i barom,  uloženo je preko 2 milijuna EURA. Ukupna iskoristiva plažna površina ujedno je ovom investicijom povećana za oko 40 % . Ovakvim aktivnostima želja je da se stimuliraju i drugi vlasnici turističkih objekata da investiranjem u infrastrukturu i kvalitetniju ponudu pospješe prezentacije turističkog potencijala ovog dijela hrvatske obale.

Mnoge viÄ‘ene osobe iz sportskog, kulturnog, političkog i poslovnog života grada, posebno su se zainteresirali za ponudu odjeće poznatih svjetskih modnih marki koju je organizirao specijalizirani butik Bellezza na modnoj reviji prezentacije vrhunske svjetske dizajnerske mode. 

 Održavanje visokog standarda koji su sami postavili, prvi je prioritet managementa hotela, a sve kako bi svakom novom ponudom bili  u funkciji promocije turističke ponude  grada pod Marjanom, te samog hotela Radisson BLU Resort Split.  

 

Osoba za dodatne informacije: 

Marina Mandić: 0992190068

Petar Dragičević: 098344586 


Recent Nautical News Entries

Pogledajte ultra-brzu jedrilicu iz ACI-jevog projekta od dva milijuna eura

Nautički sajam u Genovi s tisuću je izlagača i brodova iz cijelog svijeta idealna pozornica za predstavljanje najvažnijih&n

September.23.2019

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019