Yacht-Pool Academia: Postanite vikend mornar u čarteru!


Tečaj se održava od 26. do 27. svibnja 2012. u Splitu u marini Nautika Centra Nava u Uvali Baluni.

Čarter je prestižni oblik turizma u neprestanom razvoju, s posebnim naglaskom na povećanju kvalitete usluga gdje presudnu ulogu igraju specijalistički obrazovani i izvježbani uposlenici, pa čarterske tvrtke traže upravo takav kadar.

Ukoliko imate sklonosti prema moru i brodicama, služite se u govoru barem jednim svjetskim jezikom (engleski ima prednost)i punoljetni ste, vi ste pravi kandidat za ovaj tečaj.

Mi vam predlažemo da prihvatite ovu priliku i postanete
Vikend mornarom u čarteru.

Potrebno znanje i vještine steći ćete na dvodnevnom, intenzivnom tečaju koji organizira Yacht-Pool Academia. To je hrvatska «škola mora» i čarterskih vještina. Stručni predavači Academie (listom specijalisti s iskustvom u čarteru i yachtingu), uputit će vas u sve tajne struke. Cilj je da svaki polaznik, uz ostale vještine, ovlada pravilima, procedurama i radnim uputama za primopredaju plovila gostima, za tzv. check-in i check-out.

Potvrdnica o uspješno položenom tečaju NE JAMÄŒI da će polaznik odmah biti angažiran od neke čarter tvrtke. No, bit će uvršten u bazu podataka o vikend mornarima YP Academie kojoj sve čarter tvrtke imaju 24 – satni pristup.

Tečaj (teorijski i praktični dio) će se održati u marini Nautika Centra Nava u Splitu, od   26. do 27. svibnja 2012.

Cijena tečaja po promotivnoj cijeni iznosi 800 kn po osobi (PDV uključen). Osim predavanja i vježbi, svaki polaznik dobiva besplatni priručnik sa sažetkom teorijskog dijela nastave.

Ukoliko ste prepoznali priliku za stjecanje novih znanja i nautičkih vještina, uz mogućnost popunjavanja kućnog budžeta radom za vrijeme vikenda, za sve pojedinosti obratite se na telefon 052 432 230 ili gsm098 923 64 41 i potražite gospodina Marijana Dželaliju mag. cin. , voditelja ovog programa Yacht-Pool Academie (marijan@yacht-pool.hr).


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019