VIDEO: Surfao na valu od nevjerojatnih 23,8 metara!


Garrett McNamara, u studenom prošle godine, uspio je surfati na valu visokom čak 23,8 metara, te se tim uvrstio u Guinnessovu knjigu rekorda. A kako sam kaže, taj mu se dan uopće nije izlazilo iz kuće.

No, na nagovor prijatelja otišao je na plažu i tada se 'sve posložilo'. 'Sve je došlo na svoje mjesto. Osjećaj je bio baš kako treba', kaže Garrett.

>> Daskanje na vodi na barskom stolcu!

Ovaj pothvat njegovi su prijatelji ulovili na kameri. Video prikazuje Garretta kako se bori s ogromnim vodenim zidom. 'Znao sam da je velik, ali nisam znao da je toliko velik', kazao je Garrett i dodao kako mu zapravo nije bilo bitno je li val bio rekordan ili ne, ali je na nagovor lokalnog stanovništva zatražio službenu procjenu, piše Huffington Post.

Mjerenja su pokazala da je val bio visok 23,8 metara, što je ujedno novi svjetski rekord.

Pratite najnovije vijesti b


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019