Splitski hotel Radisson partyjem na plaži počinje ljetnu sezonu


foto: http://www.cromoda.com

Ovaj petak navečer, uz party začinjen ribljim i mesnim delicijama, te biranim vinima, plažni VIP kompleks splitskog hotela Radisson, središte kojeg čini riblji restoran Mistral i Mistral bar, svečano će otvoriti svoja vrata. Tim povodom točno u 19 sati na potpuno preureÄ‘enoj plaži hotela Radisson BLU Resort Split, koja je prošle godine po prvi put ponosno podigla Plavu zastavu, okupit će se krema društvenog i poslovnog života grada.

Management hotela ugodno je iznenadio informacijom kako će od trenutka otvorenja restorana Mistral i cijelog plažnog VIP kompleksa, pa sve do 31. svibnja, svakog gosta restorana Mistral koji bude konzumirao obrok, počastiti čašom službenog vina kuće.

ÄŒiste, ekološki usklaÄ‘ene plaže, sinonim su za čisto more, te očuvan, siguran i ureÄ‘en okoliš koji nudi razne sadržaje namijenjene ugodnom odmoru, zabavi i rekreaciji. Obnovljena plaža ovog prestižnog splitskog hotela upravo je primjer takvog odnosa prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima, poručuju iz hotela Radisson BLU Resort Split.

PreureÄ‘en je osnovni plažni plato postavljanjem platforme od pravog drva i na njemu centralnog ljetnog šanka, plaže su oplemenjene pravim morskim šljunkom, potpuno su rekonstruirani infrastrukturni i uslužni objekti na plaži, formiran je lukobran i izgraÄ‘en čitav umjetni otok s pripadajućim drvenim mostom koji vodi do otoka, a zahvaljujući spasiocima sigurnost na plaži je na vrhunskoj razini.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019