Snimljeno neviđeno morsko biće duboko u oceanu! (VIDEO)


\"\"

 

Podvodna dubinska kamera snimila je morsko biće koje je znanstveni svijet ostavilo u nedoumici. Naime, nitko to biće ne može identificirati.

Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viđeni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke, piše Dnevnik.hr.

 Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viÄ‘eni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke.

Pogledajte snimku sami pa prosudite o čemu se radi. Snimka je nastala 25. travnja, a 27. travnja postavljena je na YouTube.


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019