Snimljeno neviđeno morsko biće duboko u oceanu! (VIDEO)


\"\"

 

Podvodna dubinska kamera snimila je morsko biće koje je znanstveni svijet ostavilo u nedoumici. Naime, nitko to biće ne može identificirati.

Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viđeni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke, piše Dnevnik.hr.

 Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viÄ‘eni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke.

Pogledajte snimku sami pa prosudite o čemu se radi. Snimka je nastala 25. travnja, a 27. travnja postavljena je na YouTube.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019