Snimljeno neviđeno morsko biće duboko u oceanu! (VIDEO)


\"\"

 

Podvodna dubinska kamera snimila je morsko biće koje je znanstveni svijet ostavilo u nedoumici. Naime, nitko to biće ne može identificirati.

Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viđeni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke, piše Dnevnik.hr.

 Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viÄ‘eni.

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke.

Pogledajte snimku sami pa prosudite o čemu se radi. Snimka je nastala 25. travnja, a 27. travnja postavljena je na YouTube.


Recent Nautical News Entries

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019

Plutajuća praonica za trup bez algi i školjaka

Nakupljanje algi i školjaka na trupu prirodna je nepogoda protiv koje se najveći broj brodovlasnika bori specijalnim bojama, a protekl

October.15.2019