Splitski hotel Radisson partyjem na plaži počinje ljetnu sezonu


Ovaj petak navečer, uz party začinjen ribljim i mesnim delicijama, te biranim vinima, plažni VIP kompleks splitskog hotela Radisson, središte kojeg čini riblji restoran Mistral i Mistral bar, svečano će otvoriti svoja vrata. Tim povodom točno u 19 sati na potpuno preureÄ‘enoj plaži hotela Radisson BLU Resort Split, koja je prošle godine po prvi put ponosno podigla Plavu zastavu, okupit će se krema društvenog i poslovnog života grada.

 

Management hotela ugodno je iznenadio informacijom kako će od trenutka otvorenja restorana Mistral i cijelog plažnog VIP kompleksa, pa sve do 31. svibnja, svakog gosta restorana Mistral koji bude konzumirao obrok, počastiti čašom službenog vina kuće.

 

ÄŒiste, ekološki usklaÄ‘ene plaže, sinonim su za čisto more, te očuvan, siguran i ureÄ‘en okoliš koji nudi razne sadržaje namijenjene ugodnom odmoru, zabavi i rekreaciji. Obnovljena plaža ovog prestižnog splitskog hotela upravo je primjer takvog odnosa prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima, poručuju iz hotela Radisson BLU Resort Split.

 

PreureÄ‘en je osnovni plažni plato postavljanjem platforme od pravog drva i na njemu centralnog ljetnog šanka, plaže su oplemenjene pravim morskim šljunkom, potpuno su rekonstruirani infrastrukturni i uslužni objekti na plaži, formiran je lukobran i izgraÄ‘en čitav umjetni otok s pripadajućim drvenim mostom koji vodi do otoka, a zahvaljujući spasiocima sigurnost na plaži je na vrhunskoj razini.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019