Danski Iračani pretučeni i opljačkani na Bačvicama


Dvojica državljana Danske neće po dobrom pamtiti noćni izlazak u Splitu. Braća Mohamed A.M. (42) i Ahmed A.M. (35), inače roÄ‘eni u Iraku, zabavu su potražili u caffe baru Hip hop na Bačvicama, a večer su završili pretučeni i bez Rolexa te iPhonea. Štetu su procijenili na više od 100 tisuća kuna!

Dvojac je sjedio u kafiću na Preradovićevom šetalištu oko 4.30 sati, pili su piće. Mohamed se javio na mobitel kada mu je prišao nepoznati mladić i sa zapešÄ‡a mu skinuo Rolex, a iz ruke istrgnuo iPhone. Mohamed ga je opisao kao mlaÄ‘u mušku osobu, jače tjelesne graÄ‘e. ÄŒetrdesetdvogodišnjak Mohamed je pokušao vratiti ukradene predmete, no tada se nasilniku pridružio prijatelj te su šakama nasrnuli na braću. Nakon toga su napadači pobjegli u nepoznatom pravcu.

Turisti, koji su odsjeli u jednom hotelu u Podstrani, su se pola sata kasnije pojavili na hitnom medicinskom prijemu KBC Firule gdje je Ahmedu konstatirano krvarenje u dijelu oka, kvalificirano kao teška tjelesna ozljeda, dok je Mohamed dobio lakši udarac u glavu.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019