Sve je spremno za 7. izdanje regate Labinska republika!


Na samom startu nove jedriličarske sezone za OPEN klasu uživajte u prizorima brojnih jedara uz glazbu, zabavu i domaće specijalitete na rabačkoj rivi. Popratni program regate namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 11. 5. kada je na programu otvorenje regate uz live nastup Predraga Ljune.

U subotu ujutro popratni program započinje nastupom Labinskih mažoretkinja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov. Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o jedrenju i tečajevima jedrenja za djecu i odrasle, za najmlaÄ‘e u prijepodnevnim satima održavati će se likovna radionica na temu jedrenja. Navečer je fešta i zabavni program uz nastup rovinjskog benda Dream Project. U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019