Sve je spremno za 7. izdanje regate Labinska republika!


Na samom startu nove jedriličarske sezone za OPEN klasu uživajte u prizorima brojnih jedara uz glazbu, zabavu i domaće specijalitete na rabačkoj rivi. Popratni program regate namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 11. 5. kada je na programu otvorenje regate uz live nastup Predraga Ljune.

U subotu ujutro popratni program započinje nastupom Labinskih mažoretkinja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov. Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o jedrenju i tečajevima jedrenja za djecu i odrasle, za najmlaÄ‘e u prijepodnevnim satima održavati će se likovna radionica na temu jedrenja. Navečer je fešta i zabavni program uz nastup rovinjskog benda Dream Project. U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019