Ministar Hajdaš Dončić s predstavnicima EBRD-a o projektima prometne i lučke infrastrukture


Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić sa suradnicima održao je radni sastanak s predstavnicima Europske banke za obnovu i razvoj, Zsuzsannom Hargitai, direktoricom za Hrvatsku i Josipom Vukovićem.

Razmijenili su informacije o projektima prometne i lučke infrastrukture koji se financiraju iz zajmova EBRD-a te o mogućnostima nastavka suradnje na projektima Luke Split koji bi služio za prihvat brodova na kružnim putovanjima i brodovima u međunarodnom prometu.

Kreditnim sredstvima EBRD-a trenutno se financiraju projekti izgradnje putničkog terminala u luci Šibenik, Projekt integracije trgovine i transporta u Luci Ploće, te projket izgradnje autoceste na koridoru V c.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019