Samo od veza sultanovih jahti zaradili milijun kuna!


Na dvije jahte vrijedne pola milijardi dolara koje su bile usidrene u tom gradu, luka Dubrovnik zaradila je više od milijun kuna, saznaje Dnevnik.hr. 

Inače, na sultanovu jahtu ukrcali su se rijetki, ali meÄ‘u njima je bio dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, kojeg su oduševile delicije omanske kuhinje. TakoÄ‘er, župan je dobio poklon, vrijedan ručni sat - za kojeg je kazao da će ostati u vlasništvu Županije. 

Ukupno, profitirali su i dubrovački hoteli s 5 zvijezdica koje je napunila sultanova svita veća od tisuću ljudi. Priča se da je ukupno u dubrovačkim hotelima ostavio više od 60.000 dolara napojnica, iako to nitko ne želi javno komentirati. 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019