Pantagani priznanje za inovaciju i dizajn


U hotelu Le Meridien Lav sinoć su dodijeljena priznanja 4. Dana hrvatske male brodogradnje svim brodograditeljima koji su u ovoj turbulentnoj godini imali hrabrosti predstaviti nove tipove plovila ili napraviti iskorak u poslovanju uvoÄ‘enjem novih pogonskih tehnologija ili uspješnim probojem na inozemno tržište. NajišÄekivanije plovilo u 2012. godini, Pantagana 41 tvrtke Centar Oprema dobitnik je priznanja za inovaciju i dizajn, a predsjednik udruge Dani hrvatske male brodogradnje, Branimir Matijaca je uručujući priznanje izrazio želju da je ovo tek prvo priznanje koje će plovilo doista neobičnog naziva ponijeti u budućnosti.

Tvrtka Certus d.o.o. dobitnica je priznanja za nove pogonske tehnologije, dok je Obrt Leidi dobitnik priznanja za iskorak u plasiranju proizvoda na inozemnom tržištu. Još jedna premijera ovogodišnjih Dana hrvatske male brodogradnje nagraÄ‘ena priznanjem je polu-podmornica tvrtke Agena Marin u kategoriji plovila za turističke svrhe.

 


Tonči Grašo i njegova tvrtka Grašo nautika dobitnik je priznanja za uspješno desetljeće poslovanja, a kako i priliči proslavama obljetnica, Graši je uzz priznanje uručena i slavljenička torta.

U ime organizatora, Damir Skelin je članici uprave Splitske Banke Societe Generale Nelsi Rončević uručio grafiku splitske udruge Art More zahvalivši se tako na podršci manifestaciji.

Dani hrvatske male brodogradnje traju još danas do 19 sati, a ulaz kao i parking su besplatni, Stoga iskoristite ovaj prekrasan nedjeljni dan i pogledajte najbolja plovila hrvatskih modernih kalafata.

 


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019