Pantagani priznanje za inovaciju i dizajn


U hotelu Le Meridien Lav sinoć su dodijeljena priznanja 4. Dana hrvatske male brodogradnje svim brodograditeljima koji su u ovoj turbulentnoj godini imali hrabrosti predstaviti nove tipove plovila ili napraviti iskorak u poslovanju uvoÄ‘enjem novih pogonskih tehnologija ili uspješnim probojem na inozemno tržište. NajišÄekivanije plovilo u 2012. godini, Pantagana 41 tvrtke Centar Oprema dobitnik je priznanja za inovaciju i dizajn, a predsjednik udruge Dani hrvatske male brodogradnje, Branimir Matijaca je uručujući priznanje izrazio želju da je ovo tek prvo priznanje koje će plovilo doista neobičnog naziva ponijeti u budućnosti.

Tvrtka Certus d.o.o. dobitnica je priznanja za nove pogonske tehnologije, dok je Obrt Leidi dobitnik priznanja za iskorak u plasiranju proizvoda na inozemnom tržištu. Još jedna premijera ovogodišnjih Dana hrvatske male brodogradnje nagraÄ‘ena priznanjem je polu-podmornica tvrtke Agena Marin u kategoriji plovila za turističke svrhe.

 


Tonči Grašo i njegova tvrtka Grašo nautika dobitnik je priznanja za uspješno desetljeće poslovanja, a kako i priliči proslavama obljetnica, Graši je uzz priznanje uručena i slavljenička torta.

U ime organizatora, Damir Skelin je članici uprave Splitske Banke Societe Generale Nelsi Rončević uručio grafiku splitske udruge Art More zahvalivši se tako na podršci manifestaciji.

Dani hrvatske male brodogradnje traju još danas do 19 sati, a ulaz kao i parking su besplatni, Stoga iskoristite ovaj prekrasan nedjeljni dan i pogledajte najbolja plovila hrvatskih modernih kalafata.

 


Recent Nautical News Entries

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019