Hoteli na Makarskoj rivijeri dobro popunjeni


Na Makarskoj rivijeri posljednji vikend travnja koji su brojni turisti spojili s nadolazećim 1. svibnja, praznikom rada, vrlo dobro je popunio hotelske kuće kojih veći dio posluje bez slobodnih postelja.

Prema današnjim informacijama s recepcija hotelskih kuća u 31 otvorenom hotelu na području od Brela do Gradca odmor provodi 5700 gostiju, većim dijelom stranih. Najbrojniji su Nijemci, Englezi, Skandinavci te gosti iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Makarani u devet hotela ugošÄ‡uju 1700 gostiju od kojih je skoro 500 u hotelu Meteor. U Makarskoj su zadovoljni travanjskim učinkom koji najavljuje dobar booking za predsezonu i odličnu ljetnu sezonu.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019