Splićanin ponudio spas za privatne iznamljivače!


 Do prije godinu dana privatni iznajmljivači kuća, apartmana i vila za smještaj turista, uz brojna ulaganja, suočavali su se i s ogromnim troškovima oglašavanja svojih usluga, kako bi privukli goste. Vibor Peruzović, 35-godišnji ekonomist iz Splita, s višegodišnjim iskustvom na poslovima menadžmenta u multimediji u službi turizma, njihove je probleme riješio izradivši jedinstveni proizvod.

SimplexAPP
, automatizirani sustav za izradu internet stranica, Peruzović je izradio prije godinu dana i od tada mnogima olakšao posao.

Web stranica za svega 15 minuta

- Ideja se rodila prije više godina, jer su dugo bavim menadžmentom u multimediji s naglaskom na turizmu, te sam osluškivao potrebe privatnih iznajmljivača. Zatim sam koncipirao, a potom i izradio ovaj sustav, putem kojeg možete naručiti izradu vlastite web stranice, koja je gotova za svega 15 minuta, i to u najsuvremenijem i najjednostavnijem CMS sustavu – kazuje nam Vibor Peruzović, te ističe:

- Kako bi stekli povjerenje korisnika, svima nudimo da tu  stranicu dobiju potpuno besplatno 14 dana, i uvjere se u njene prednosti. Ukoliko netko nije zadovoljan, ne mora je kupiti, i onda se ona automatski briše. Oni koji su zadovoljni, a dosad nismo imali odustajanja, plate jednokratni iznos od 989 kuna, s uključenim PDV-om, i trajno dobiju svoju vlastitu web stranicu. U taj iznos su uključeni svi troškovi vezani za internet stranicu: izrada, besplatna domena u okviru sustava, smještaj internet stranice na server i trajno održavanje – objašnjava Vibor Peruzović.

Zanimalo nas je kako stranica može  biti gotova za 15 minuta?

- Vrlo jednostavno, sve se svodi na nekoliko poteza za koje treba tek znanje uspješnog slanja e-maila s attachmentom. Samo administratorski ispunjavate polja koja se od vas traže. Prvo trebate odabrati jedan od 21 dizajnerskih predložaka koje nudi SimplexAPP. Zatim postavite fotografije koje želite na za to predviÄ‘ena mjesta, kreirate cijenik za razdoblja za koja iznajmljujete vaše apartmane ili kuću, iza toga aktivirate kalendar popunjenosti smještaja i time je stranica praktički gotova – kaže Vibor Peruzović.

Besplatni savjeti i pomoć

A što će oni koji nisu sigurni u svoje osnovno informatičko znanje? I za njih Peruzović ima rješenje: njegova tvrtka nudi zaintesiranima da im mailom pošalju fotografije i podatke koje žele objaviti, i stranica će biti online u roku 24 sata. TakoÄ‘er, svima nude i besplatne savjete i pomoć pri kreiranju vlastite sadržaja stranice.

- Usto, nudimo neograničen broj dodatnih linkova kroz koje iznajmljivači imaju priliku dodatno destinaciju približiti gostima, kroz informacije o gradu ili mjestu, gastronomiji, odredišta za izlete i slično. TakoÄ‘er, svima nudimo i besplatni demo na kojem se u trajanju od sat vremena mogu uvjeriti u prednosti ovog jedinstvenog proizvoda – kazuje nam Vibor Peruzović.

Ističe i kako njegov proizvod ne uzimaju samo iznajmljivači s obale i otoka, nego i iz kontinentalne Hrvatske. To nas nije začudilo, jer s minimalnim ulaganjem, koje se može vratititi s dva noćenja, privatni izmaljivači dobivaju vrhunski proizvod.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019