Croatia Boat Show: Danas mnoštvo događaja, uz vrhunac s Playboy partyjem!


 

 

Brojna dogaÄ‘anja donosi subota na Croatia Boat Show. Uz mnoga nenajavljena, kojih će sigurno biti (poput jučerašnjeg dolaska Kočanog orkestra koji je razgalio sve na CBS-u), 14. po redu vodeći nautički sajam u regiji, danas donosi zanimljiva predavanja, promocije i partyje. Krenimo redom...

U 11 sati u Nauticus šatora na Gatu Sv. Nikole, predavanje će o utecaju društvenih mreža na nautički turizam (charter, nautika, ugostiteljstvo, svi u uslužnim djelatnostima) i o oglašavanjuputem društvenih održati Ilija Brajković iz tvrtke Akcija d.o.o.

Nakon toga, na istom mjestu (11,30 sati), Vibor Peruzović iz Baron Multimedije, objasnit će kako izraditi uspješnu web stranicu za nautički turizam.

Točno u podne uz ponton nasuprot Lučke kapetanije bit će održana promocija furističkog glisera za parasailing "Evolution", turskog proizvoÄ‘ača  Hacija Badillija.

Od 12,30 do 14 sati u izložbenom prostoru Erpel grupe, uz nastup Milana Terze, i degustacije delicija, slijedi party!

 

 

Kad smo već kod zabave, svakako treba istaknuti službeni after party Croatian Boat Showa u klubu Imperium. posjetitelje očekuju Playboyeve Playmatice, zečice, Live Photo Session, Dance in Champagne Burlesque, Pole Dance, Playboy Dancers, live sax preformance by Jakša Jordes.

Dio Playboyevih Playmatice očekuje se već u popodnevnim satima na samom sajmu... Uglavnom, na Croatia Boat Show slijedi dan prepun događaja, ali i iznenađenja.

 


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019