Croatia Boat Show: Danas mnoštvo događaja, uz vrhunac s Playboy partyjem!


 

 

Brojna dogaÄ‘anja donosi subota na Croatia Boat Show. Uz mnoga nenajavljena, kojih će sigurno biti (poput jučerašnjeg dolaska Kočanog orkestra koji je razgalio sve na CBS-u), 14. po redu vodeći nautički sajam u regiji, danas donosi zanimljiva predavanja, promocije i partyje. Krenimo redom...

U 11 sati u Nauticus šatora na Gatu Sv. Nikole, predavanje će o utecaju društvenih mreža na nautički turizam (charter, nautika, ugostiteljstvo, svi u uslužnim djelatnostima) i o oglašavanjuputem društvenih održati Ilija Brajković iz tvrtke Akcija d.o.o.

Nakon toga, na istom mjestu (11,30 sati), Vibor Peruzović iz Baron Multimedije, objasnit će kako izraditi uspješnu web stranicu za nautički turizam.

Točno u podne uz ponton nasuprot Lučke kapetanije bit će održana promocija furističkog glisera za parasailing "Evolution", turskog proizvoÄ‘ača  Hacija Badillija.

Od 12,30 do 14 sati u izložbenom prostoru Erpel grupe, uz nastup Milana Terze, i degustacije delicija, slijedi party!

 

 

Kad smo već kod zabave, svakako treba istaknuti službeni after party Croatian Boat Showa u klubu Imperium. posjetitelje očekuju Playboyeve Playmatice, zečice, Live Photo Session, Dance in Champagne Burlesque, Pole Dance, Playboy Dancers, live sax preformance by Jakša Jordes.

Dio Playboyevih Playmatice očekuje se već u popodnevnim satima na samom sajmu... Uglavnom, na Croatia Boat Show slijedi dan prepun događaja, ali i iznenađenja.

 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019