Veliki izbor svega najboljeg u Hrvatskoj


 

Koliko ste se puta zapitali što je to najbolje u Hrvatskoj? Što ćete pokazati i čime se pohvaliti svojim gostima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta? Koliko uopće poznajete Hrvatsku?

Odgovor na ova pitanja sigurno zanima velik broj graÄ‘ana kao i sve naše turističke goste. A upravo će graÄ‘ani kroz opsežno istraživanje GfK - centra za istraživanje tržišta koje traje do 30. travnja 2012. imati priliku sami izabrati i predložiti što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju, na kojem žive. Pozivamo ih da glasaju za svoje favorite na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.infogdje mogu i predložiti sadržaj koji smatraju naboljim.

Preporuka domaćeg stanovništva ima svoju težinu i zato će biti jako zanimljivo vidjeti njihovu ocjenu atrakcija nominiranih od strane portala www.VIKENDPLANER.info i županijskih turističkih zajednica, a po sljedećim kategorijama:

1. Prirodne ljepote; 2. Povijesni lokaliteti; 3. Značajne osobe i njihova djela; 4. DogaÄ‘aji i običaji; 5. Kultura (muzeji, galerije, kazališta); 6. Sport i rekreacija; 7. Restorani s posebnom gastro ponudom; 8. Smještaj; 9. Zabava i noćni život; 10. Shopping; 11. Hrvatski proizvod koji treba probati.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni 9. svibnja 2012. na 5. Međunarodnom sajmu turizma CroTOUR u okviru kojeg će biti i prigodna izložba plana obilaska NAJBOLJEG u svakoj županiji.

Rezultati će biti dostupni na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info kao i na mobilnoj aplikaciji za iPhone, The BEST in CROATIA, koja je istovremeno GPS turistički vodič s preko 2963 atrakcija, te služi i kao planer te foto album putovanja.

Ovo je zasigurno odlična promocija hrvatskog turizma usmjerena prema domaćem tržištu, a ujedno i zanimljiv sadržaj kojim će se obilježiti početak turističke sezone od koje svi jako puno očekujemo. Strane turiste će takoÄ‘er sigurno zanimati što im preporučuje domaće stanovništvo. Deset milijuna turista će informaciju o web stranici, mobilnoj aplikaciji i pojedinim NAJBOLJIM nominacijama dobiti i promocijom na plažama putem B1 svlačionica i B1 Info mapa.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019