Opet problemi s Laslovom: Sućurjani zatočeni u Drveniku


Zbog kvara na Jadrolinijinom trajektu Laslovo Hvarani koji su se u ponedjeljak namjeravali iz Drvenika vratiti na svoj otok ostali su zatočeni u Drveniku. Zbog tehničkog kvara trajekt nije isplovio, a iz Jadrolinije vjeruju da će uspjeti otkloniti kvar.

- Trajekt Laslovo isplovio je iz Sućurja do Drvenika, ali iz Drvenik nije isplovio u 10 i 30 sati kao što je bilo planirano po redu plovidbe. Za sada znamo da se radi o tehničkim problemima na trajektu. Radimo sve da što brže otklonimo kvar, a vjerujem da ćemo uspjeti osposobiti trajekt do ponoći – rekao je Ante Mrvica, koordinator Jadrolinije za treće plovno područje.

Inače, s trajektom Laslovo bilo je problema i ovoga ljeta kada je za dlaku izbjegnuta havarija u Drveniku kod Makarske. U kolovozu mu je otkazao upravljački sustav zbog izbacivanja osigurača iz pogona. Kapetan je bacio dva sidra i uspio zaustaviti brod koji se zaustavio nadomak prepunog ograÄ‘enog kupališta u Drveniku.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019