Treći dan CBS-a začinili Gego, Peco, Jakiša iz "Ruže vjetrova"...


Kada je izgledalo da će treći dan 14. Croatia Boat Showa zbog kiše doživjeti fijasko, ipak je organizatoru, ali i izlagačima – svanulo!

Nakon višesatne kiše, nešto iza podne granulo je sunce, i na nautički sajam vratilo optimizam, ali i posjetitelje.

Slučaj je htio da se sunce probije izmeÄ‘u kišnih oblaka taman uoči Dana hvarske kuhinje koju je u Nauticus šatoru organizirao poznati forski restoran Gariful. Glavni domaćin fešte bio je hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, koji se već drugi dan nalazi na CBS-u.

- Ovo je pravi sajam, i na njega uvijek rado doÄ‘em. Upravo je Croatia Boat Show bilo idealno mjesto da se predstave hvarski specijaliteti, i da se na ovoj neformalnoj fešto pozabave izlagači,ali i svi naši prijatelji – kazao nam je Pjerino Bebić.

Jedan od onih koje je Pjerino osobno pozvao bio je i Petar Škorić, novi predsjednik splitskog HDZ-a, ali i osobni Pjerinov prijatelj. Škoriću je na izboru čestitao Pjerino Bebić, ali i mnogi drugi, meÄ‘u kojima i Zvonimir Ružić Patak i Ante Ćurković, vodeći ljudi Erpel grupe.

Mnoštvo gostiju zabavljao je svojim hitovima Marko Pecotić Peco, a u jednom trenutku na pozornici mu se pridružio i Gego. Jer, kakvo bi to bila hvarska fešta bez Gega. Ali i Marijana Bana, koji se takoÄ‘er pridružio višesatnom druženja u Nauticus šatoru na Gatu Sv. Nikole.

Svojim dolaskom sve je začinio i Jakiša iz "Ruže vjetrova". Tomislava ÄŒubelića koji je do uloge u poznatoj hrvatskoj sapunici bio fotoreporter, sada su na hvarskoj fešti izlagači tražili – autograme.

- Brale, ni ovo nisam očekivao – kazao nam je Jakiša, dok smo ga fotografirali s obožavateljicom.

Eh, da, tijekom popodneva, posjetitelji su ponovno počeli dolaziti na Croatia Boat Show, zahvaljujući milosti od strane kiše, ali i šušuru koji ovdje traje već treći dan.


Recent Nautical News Entries

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019