Treći dan CBS-a začinili Gego, Peco, Jakiša iz "Ruže vjetrova"...


Kada je izgledalo da će treći dan 14. Croatia Boat Showa zbog kiše doživjeti fijasko, ipak je organizatoru, ali i izlagačima – svanulo!

Nakon višesatne kiše, nešto iza podne granulo je sunce, i na nautički sajam vratilo optimizam, ali i posjetitelje.

Slučaj je htio da se sunce probije izmeÄ‘u kišnih oblaka taman uoči Dana hvarske kuhinje koju je u Nauticus šatoru organizirao poznati forski restoran Gariful. Glavni domaćin fešte bio je hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, koji se već drugi dan nalazi na CBS-u.

- Ovo je pravi sajam, i na njega uvijek rado doÄ‘em. Upravo je Croatia Boat Show bilo idealno mjesto da se predstave hvarski specijaliteti, i da se na ovoj neformalnoj fešto pozabave izlagači,ali i svi naši prijatelji – kazao nam je Pjerino Bebić.

Jedan od onih koje je Pjerino osobno pozvao bio je i Petar Škorić, novi predsjednik splitskog HDZ-a, ali i osobni Pjerinov prijatelj. Škoriću je na izboru čestitao Pjerino Bebić, ali i mnogi drugi, meÄ‘u kojima i Zvonimir Ružić Patak i Ante Ćurković, vodeći ljudi Erpel grupe.

Mnoštvo gostiju zabavljao je svojim hitovima Marko Pecotić Peco, a u jednom trenutku na pozornici mu se pridružio i Gego. Jer, kakvo bi to bila hvarska fešta bez Gega. Ali i Marijana Bana, koji se takoÄ‘er pridružio višesatnom druženja u Nauticus šatoru na Gatu Sv. Nikole.

Svojim dolaskom sve je začinio i Jakiša iz "Ruže vjetrova". Tomislava ÄŒubelića koji je do uloge u poznatoj hrvatskoj sapunici bio fotoreporter, sada su na hvarskoj fešti izlagači tražili – autograme.

- Brale, ni ovo nisam očekivao – kazao nam je Jakiša, dok smo ga fotografirali s obožavateljicom.

Eh, da, tijekom popodneva, posjetitelji su ponovno počeli dolaziti na Croatia Boat Show, zahvaljujući milosti od strane kiše, ali i šušuru koji ovdje traje već treći dan.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019