Treći dan CBS-a začinili Gego, Peco, Jakiša iz "Ruže vjetrova"...


Kada je izgledalo da će treći dan 14. Croatia Boat Showa zbog kiše doživjeti fijasko, ipak je organizatoru, ali i izlagačima – svanulo!

Nakon višesatne kiše, nešto iza podne granulo je sunce, i na nautički sajam vratilo optimizam, ali i posjetitelje.

Slučaj je htio da se sunce probije izmeÄ‘u kišnih oblaka taman uoči Dana hvarske kuhinje koju je u Nauticus šatoru organizirao poznati forski restoran Gariful. Glavni domaćin fešte bio je hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić, koji se već drugi dan nalazi na CBS-u.

- Ovo je pravi sajam, i na njega uvijek rado doÄ‘em. Upravo je Croatia Boat Show bilo idealno mjesto da se predstave hvarski specijaliteti, i da se na ovoj neformalnoj fešto pozabave izlagači,ali i svi naši prijatelji – kazao nam je Pjerino Bebić.

Jedan od onih koje je Pjerino osobno pozvao bio je i Petar Škorić, novi predsjednik splitskog HDZ-a, ali i osobni Pjerinov prijatelj. Škoriću je na izboru čestitao Pjerino Bebić, ali i mnogi drugi, meÄ‘u kojima i Zvonimir Ružić Patak i Ante Ćurković, vodeći ljudi Erpel grupe.

Mnoštvo gostiju zabavljao je svojim hitovima Marko Pecotić Peco, a u jednom trenutku na pozornici mu se pridružio i Gego. Jer, kakvo bi to bila hvarska fešta bez Gega. Ali i Marijana Bana, koji se takoÄ‘er pridružio višesatnom druženja u Nauticus šatoru na Gatu Sv. Nikole.

Svojim dolaskom sve je začinio i Jakiša iz "Ruže vjetrova". Tomislava ÄŒubelića koji je do uloge u poznatoj hrvatskoj sapunici bio fotoreporter, sada su na hvarskoj fešti izlagači tražili – autograme.

- Brale, ni ovo nisam očekivao – kazao nam je Jakiša, dok smo ga fotografirali s obožavateljicom.

Eh, da, tijekom popodneva, posjetitelji su ponovno počeli dolaziti na Croatia Boat Show, zahvaljujući milosti od strane kiše, ali i šušuru koji ovdje traje već treći dan.


Recent Nautical News Entries

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019

Danas počinje međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show u Splitu

Izuzetna nam je čast najaviti 21. CROATIA BOAT SHOW, koji pocinje danas na Zapadnoj obali u Splitu.

April.11.2019