Karmen Perković pobjednica otvorenog prvenstva SplitaOptimisti su ovaj vikend jedrili Otvoreno prvenstvo Splita u Kaštelanskom zaljevu. Ispred Lučice 94 optimista jedrili su po buri koja je u subotu puhala snagom do 25 čvorova, dok je u nedjelju bila nešto slabija do 15 čvorova. Ukupno je odjedreno četiri plova, a Karmen Perković iz JK „labud“ je sa dva prva i jednim drugim mjestom slavila ispred Palme Čargo iz „Mornara“. Hana Dragojević je bila također odlična zauzevši treće mjesto među djevojčicama i četvrto mjesto u ukupnom plasmanu.
   Regata je bila vrlo interesantna i neizvjesna jer se doslovno do zadnjih sekunda nije znalo tko će odnijeti ukupnu pobjedu, ali je ovaj put djeličak spretnosti i sreće zasluženo prevagnuo na stranu Karmen, koja je pokazala najviše znanja i koncentracije po buri.

Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019