Mnoštvo posjetitelja pohrlilo na Croatia Boat Show


 

Već drugi dan 14. Croatia Boat Showa, nautičkog sajma koji se održava u splitskoj gradskoj luci i na Rivi, od samog otvaranja bilježi veliki broj posjetitelja.

Veći broj izlagača nego prošle godine, te sunčano i toplo vrijeme, koje je zapljusnulo Split, privukao je graÄ‘ane Splita i njegove goste na Croatia Boat Show, na koji su tijekom utorka popodne stigli preostali izlagači, koji su kasnili zbog loših vremenskih prilika.

Sada je sve tu, i danas i ostalih dana, izlagači nude mnoštvo dogaÄ‘anja, premijere plovila, ali i gastronomske specijalitete u okviru Gastro Showa, što je jedna od novosti ovogodišnjeg CBS-a.

Ako dobro vrijeme posluži, u subotu popodne bit će održana i tradicionalna parada brodova, koja je lani morala biti izostavljena zbog nevremena. 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019