Radissonova "Petica "podrška Splitu u periodu sajmova


 Split je u ovom dijelu godine predivan odabir za posjet, jer dva nautička sajma, sajam cvijeća te mnoštvo kulturnih i zabavnih dogaÄ‘anja koji prethode Sudamji, pravi su mamac za goste. U hotelu Radisson BLU Resort Split, prepoznali su taj potencijal grada pod Marjanom u ovom periodu te su u želji da daju svoj doprinos većem broju dolazaka i noćenja u Splitu, ponudili nesvakidašnji koncept ponude u znaku broja 5.

Radissonova "Petica" nudi svim stanovnicima Dalmacije, od Paga do Prevlake, od Zagore do dalmatinskih otoka, mogućnost noćenja s doručkom do 5. svibnja za samo 555 kuna, za dvije osobe. U ovom najvećem i najnovijem splitskom hotelu sa 4 zvjezdice, Dalmatinci će pronaći pravi drugi dom i polazišnu točku za razgledanje sajmova i drugih prije spomenutih dogaÄ‘anja.

Želja da se ugodnost koju nudi, te gastro, ali i spa & wellness ponuda splitskog Radissona, približi stanovništvu Dalmacije po prihvatljivoj cijeni, dio je nastojanja menadžmenta ovog prestižnog splitskog hotela da stalno unapreÄ‘uju svoj odnos prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima.

Ova kao i sve prethodne akcije u funkciji su promocije Splita kao turističke destinacije i kruna je truda uloženog u obnovu ovog gradskog hotela s ciljem obogaćivanja turističke ponude grada pod Marjanom, te samog hotela Radisson BLU Resort Split.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019