Radissonova "Petica "podrška Splitu u periodu sajmova


 Split je u ovom dijelu godine predivan odabir za posjet, jer dva nautička sajma, sajam cvijeća te mnoštvo kulturnih i zabavnih dogaÄ‘anja koji prethode Sudamji, pravi su mamac za goste. U hotelu Radisson BLU Resort Split, prepoznali su taj potencijal grada pod Marjanom u ovom periodu te su u želji da daju svoj doprinos većem broju dolazaka i noćenja u Splitu, ponudili nesvakidašnji koncept ponude u znaku broja 5.

Radissonova "Petica" nudi svim stanovnicima Dalmacije, od Paga do Prevlake, od Zagore do dalmatinskih otoka, mogućnost noćenja s doručkom do 5. svibnja za samo 555 kuna, za dvije osobe. U ovom najvećem i najnovijem splitskom hotelu sa 4 zvjezdice, Dalmatinci će pronaći pravi drugi dom i polazišnu točku za razgledanje sajmova i drugih prije spomenutih dogaÄ‘anja.

Želja da se ugodnost koju nudi, te gastro, ali i spa & wellness ponuda splitskog Radissona, približi stanovništvu Dalmacije po prihvatljivoj cijeni, dio je nastojanja menadžmenta ovog prestižnog splitskog hotela da stalno unapreÄ‘uju svoj odnos prema okolišu, susjedima i vlastitim gostima.

Ova kao i sve prethodne akcije u funkciji su promocije Splita kao turističke destinacije i kruna je truda uloženog u obnovu ovog gradskog hotela s ciljem obogaćivanja turističke ponude grada pod Marjanom, te samog hotela Radisson BLU Resort Split.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019