Pomoćnik ministra otvara CBS, a govorit će i Kerum...


\"\"

 

OdraÄ‘uju se posljednje pripreme za sutrašnje otvaranje 14. izdanja Croatia Boat Showa koji se održava u splitskoj gradskoj luci do 22. travnja. Sajam se svečano se otvara u utorak u 12 sati na bini ispred Lučke kapetanije, a otvorit će ga Perica Šolić, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Uoči otvaranja, okupljenima će se obratiti: Vicenco Blagaić, direktor tvrtke Profectus, organizatora sajma, Å½eljko Kerum, gradonačelnik Splita i Ante Sanader, splitsko-dalmatinski župan.

Na sajmu, koji traje od 17. do 22. travnja, u Gradskoj luci i na Rivi, bit će izloženo više od 150 plovila, te će biti znatno veći nego lani.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019