Split: 150 plovila na 14. Croatia Boat Showu


Split, 13. travnja 2012. - Cratia Boat Show već se tradicionalno održava u Splitu

Sajam Croatia Boat Show, 14. po redu, održat će se rivi u Splitu od 17. do 22. travnja, a posjetitelji će ove godine u sklopu tog sajma moći razgledati i Nauticus Show te Split Auto Show, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije organizatora.

 

Osim raznovrsnih modela jedrilica i jahti na sajmu će se izlagati brodska oprema i motori, a novost je i predstavljanje charter tvrtki, brokera, rabljenih plovila, marina, servisera, vinara i nautičkih restorana.

 

Organizator sajma, splitska tvrtka Profectus, očekuje dobar odaziv i na Split Auto Showu pogotovo jer je ovogodišnji auto sajam u Zagrebu otkazan.

 

Imali smo veći odaziv izlagača nego što smo očekivali, istaknuo je direktor Profectusa Vicenco Blagajić navodeći da će ove godine na sajmu biti izloženo više od 150 plovila. Posebno je istaknuo da će na sajmu biti predstavljeno i dvadesetak brodova hrvatskih proizvoÄ‘ača.

 

 

(Hina)


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019