U prekidu katamaranske linije između Hvara, Visa i Korčule


Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

 

Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić (vidljivost je od 50 do 100 metara), dok jak vjetar puše povremeno na dionici od čvora Kikovica do tunela Tuhobić.

 

Od 12. do 16. travnja (uključujući subotu i nedjelju) zbog razminiranja od 8 do 13 sati bit će zatvarana državna cesta D57 Vinkovci-Orolik-Đeletovci-Lipovac na dionici Apševci-Lipovac. Vozila će se propuštati zadnjih 15 minuta svakog sata.

 

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi između čvorova Zagvozd i Ravča u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. km).

 

Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, izmeÄ‘u odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km).

 

Za sav promet zatvorena je državna cesta D1 na dionici Veliko TrgovišÄ‡e-Luka. Preporučen obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj izmeÄ‘u čvorova Zaprešić i Zabok.

 

Danas, u vremenu od 6 do 18 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Čardak, u oba smjera, vozit će se jednim trakom.

 

Danas, od 18 do 18,15 sati na autocesti A1 na 64. km između čvorova Bosiljevo 1 i Bosiljevo 2 u oba smjera, te na 4. km autoceste A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba bit će prekinut promet.

 

Izlazak teretnih vozila povremeno je pojačan na graničnom prijelazu Bregana.

 

U prekidu su katamaranske linije: Rijeka-Lošinj, Rijeka-Rab-Novalja, Split- Hvar- Vela Luka- Ubli, Split- Vis i Split- Hvar- Korčula.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019