Mediteranska premijera Hanse 415


\"\"

Croatia Yachting, kao ovlašteni distributer Hanse jedrilica za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, izlagat će na ovogodišnjem sajmu Croatia Boat Show u Splitu. Na štandu će se moći razgledati i cijela gama modela Hanse plovila proizišlih iz renomiranog projektnog studija Judel/Vrolijk&Co, od najmanjeg trokabinca Hanse 355 do velike i moderne Hanse 495. Posebna zanimljivost je i mediteranska premijera nove Hanse 415, koja je svoju svjetsku premijeru imala u veljači na sajmu Boot Düsseldorf, a koja će se održati 21.travnja u 12 sati.

Uz mnogobrojne sajamske pogodnosti i zanimljivosti, potrebno je istaknuti sljedeće:

HANSE 415 – Mediteranska premijera 21.travnja u 12 sati
Croatia Boat Show izabran je i za mediteransku premijeru noveHanse 415, vrhunskog i brzog krstaša s mnogo zanimljivih ideja i mogućnosti. Izvrsne jedriličarske karakteristike, moderan dizajn koji se može prilagoditi željama kupca, lakši pristup potpalublju, mnogo svjetla, pametni sustav za manevriranje, samo su neki od razloga za posjet štanduHanseYachts-a.

 

 

\"\"

 

 HANSE SPRING EDITION – Posebna proljetna ponuda

Kako se bliži sezona, HanseYachts svojom posebnom proljetnom ponudom  „Springedition“ omogućava velike uštede prije ljetnih odmora. Za Hanse 325, Hanse 355 i Hanse 495 u posebnom proljetnom paketu uz standardnu verziju nude sei atraktivni dodaci po posebnoj cijeni. Kupci mogu odabrati izmeÄ‘u paketa za krstarenje, udobnost i navigaciju, sprayhooda, boje trupa, dizajna tkanine za interijer i još mnogih.


 \"\"

 

HANSE 355

Luksuzniji i graciozniji dizajn unutrašnjosti, a u isto vrijeme profinjeniji i elegantniji izgled izvana čine ga drugačijim od ostalih manjih jedrilica. Interijer karakterizira optimizacija prostora i ergonomičnost kao što su sklopivi stolić i podesivi nasloni salonskih sjedećih garnitura. Velika površina palube, a osobito produžen kokpit čine plovidbu ugodnom, a samopreletni flok i fullbatten glavno jedro doprinose natprosječnim performansama plovila.

HANSE 385

Hanse 385 četvrti je model u Hanse obitelji dinamičnih krstaša, s nešto čišÄ‡im i jednostavnijim linijama te povećanom funkcionalnosti i jednostavnosti upravljanja. U standardnoj opremi klijenti će dobiti dva kormila u kokpitu, preklopnu krmenu platformu, novi sustav provoÄ‘enja konopa po palubi, kao i samopreletni flok. Interijer je moderan, s mnogo svjetla u potpalublju prati najnovije trendove te čini boravak na jedrilici ugodnijim.  Kokpit je jednostavan, ali funkcionalan, pravilnih oblika i dovoljno velik za lagano kretanje. Hanse 385 karakterizira i pojednostavljeno i olakšano rukovanje jedrima.

HANSE 445

Hanse 445 postavlja novi trend na tržištu nautike sa nevjerojatnim detaljima,elegantnim linijama, udobnim i prostranim interijerom i izvrsnim jedriličarskim karakteristikama. Bilo da se plovi uz obalu ili otvorenim morem, navigacija je iznimno ugodna. Paluba je optimizirana za brzo krstarenje, vodna linija je duža no obično, a šest prozora na trupu čine unutrašnjost još privlačnijom. Posebna pažnja posvećena je dizajnu salona i kokpita, mjestima gdje posada provodi najviše vremena,čineći ih luksuznijima, ali i prostranijima. Svi gosti bi se trebali na Hanse 445 osjećati kao kod kuće jer prostora ima mnogo, a udobnost, praktičnost i opremljenost su na vrlo visokoj razini.

HANSE 495

Hanse 495 je napravljena kako bi zadovoljila i najzahtjevnije jedriličare koji traže besprijekorne jedriličarske karakteristike, ali i maksimalnu udobnost potpalublja. Interijer pruža mnogo inovativnih i funkcionalnih detalja koji je čine jedrilicu u isto vrijeme luksuznom i praktičnom. Osim čistim linijama, prostranosti i suvremenom stilu ureÄ‘enja, posebna je pažnja posvećena dizajnu kuhinje sa kreativnim rješenjima ladica, polica i širokim izborom kućanskih aparata. Jedrilica je pogodna i za samačko jedrenje jer su konopi provučeni pod palubu i provedeni do dva kola kormila, a tu je i snast s North Sails jedriljem koje uključuje veliko fullbatten glavno jedro i samopreletni flok.

 

 

 

web: www.hanseyachts.hr
e-mail:
sales@hanseyachts.hr

 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019