Nova Salona 41 IBC na sajmu brodova i luksuza Hainan RandezVous (Hainan Sanya) u Kini


 

Nakon uspješnog izlaganja i dobrih prodajnih rezultata na sajmu u Hong Kongu, Yokohami i Južnoj Koreji tijekom prošle sezone, Salona izlaže po prvi put jedrilicu u Kini.

Azija je rastuće tržište jedrilica pa je tako i Kina jedna od zemalja gdje se očekuje rast u slijedećim godinama. Na sajmu u Hainanu (Sanya) gdje su pretrežno bile izložene Superjahte, kao i ostala visokoluksuzna prijevozna sredstva (Premium brand automobili, Jet letjelice, etc..) Salona je uz Francusku grupu Bennetau i Američki Hunter bila jedini proizvoÄ‘ač jedrilica koji je izlagao brod u moru i time pokazala svoj interes za Kinesko tržište (http://hainanrendezvous.com/en/exhibitors/salona#more-6232).

Tijekom sajma posjećenost na brodu i broj upita su bili iznad očekivanog te bi broj kontakata ostvarenih na sajmu trebao donijeti rezultate u slijedećim mjesecima. Isto tako, tijekom ožujka je Salona bila prisutna i na sajmovima Port Camargue i La Ciotat u Francuskoj gdje je izlagala u konkurenciji velikih lokalnih proizvođača.

Nakon sajma u Hainanu Salona će nastupiti i na sajmu u Shanghaju od 19. do 22. Travnja, te sada već tradicionalno u Južnoj Koreji na Hwaseong Boat Showu, ali ovaj put sa čak dva broda u moru!

Izlaganjem i na domaćim sajmovima Salona će zaokružiti vrlo uspješnu sezonu promocije i time najaviti novi veliki projekt za iduću sezonu – 10-ti roÄ‘endan brodogradilišta u Solinu.


Recent Nautical News Entries

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019