Nova Salona 41 IBC na sajmu brodova i luksuza Hainan RandezVous (Hainan Sanya) u Kini


 

Nakon uspješnog izlaganja i dobrih prodajnih rezultata na sajmu u Hong Kongu, Yokohami i Južnoj Koreji tijekom prošle sezone, Salona izlaže po prvi put jedrilicu u Kini.

Azija je rastuće tržište jedrilica pa je tako i Kina jedna od zemalja gdje se očekuje rast u slijedećim godinama. Na sajmu u Hainanu (Sanya) gdje su pretrežno bile izložene Superjahte, kao i ostala visokoluksuzna prijevozna sredstva (Premium brand automobili, Jet letjelice, etc..) Salona je uz Francusku grupu Bennetau i Američki Hunter bila jedini proizvoÄ‘ač jedrilica koji je izlagao brod u moru i time pokazala svoj interes za Kinesko tržište (http://hainanrendezvous.com/en/exhibitors/salona#more-6232).

Tijekom sajma posjećenost na brodu i broj upita su bili iznad očekivanog te bi broj kontakata ostvarenih na sajmu trebao donijeti rezultate u slijedećim mjesecima. Isto tako, tijekom ožujka je Salona bila prisutna i na sajmovima Port Camargue i La Ciotat u Francuskoj gdje je izlagala u konkurenciji velikih lokalnih proizvođača.

Nakon sajma u Hainanu Salona će nastupiti i na sajmu u Shanghaju od 19. do 22. Travnja, te sada već tradicionalno u Južnoj Koreji na Hwaseong Boat Showu, ali ovaj put sa čak dva broda u moru!

Izlaganjem i na domaćim sajmovima Salona će zaokružiti vrlo uspješnu sezonu promocije i time najaviti novi veliki projekt za iduću sezonu – 10-ti roÄ‘endan brodogradilišta u Solinu.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019