Ostojić očekuje 7 milijardi eura od turizma!


 

Drugi je dan Uskrsa, lijepo je i sunčano vrijeme, a u Opatiji ga provodi oko četiri tisuće gostiju. Kraljicu turizma posjetio je i ministar Veljko Ostojić koji je najavio vrlo uspješnu turističku sezonu.

Ministar Veljko Ostojić razgovarao je s gradonačelnikom Opatije Ivom Dujmićem te s predstavnicima Turističke zajednice i Liburnija Riviera Hotela. Ministar očekuje dobre rezultate turističke sezone.

Ministar je rekao kako bi bio zadovoljan da ove sezone dolasci i noćenja budu na razini prošle sezone, ali i da očekuje bolji financijski rezultat od prošlogodišnjeg, odnosno da zarada od turizma dosegne sedam milijardi eura. Poručio je turističkim djelatnicima da pozorno definiraju cjenovnu politiku za sljedeću godinu, i to zbog smanjenja PDV na turističke usluge.

''Cijene su ključ naše konkurentnost''i, istaknuo je, piše HRT.

Izrazivši zadovoljstvo turističkim rezultatima za uskrsne blagdane, ministar Ostojić je ocijenio kako je to dokaz da je Hrvatska atraktivno turističko odredište unatoč nepovoljnim okolnostima na tržištu.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019