Ostojić očekuje 7 milijardi eura od turizma!


 

Drugi je dan Uskrsa, lijepo je i sunčano vrijeme, a u Opatiji ga provodi oko četiri tisuće gostiju. Kraljicu turizma posjetio je i ministar Veljko Ostojić koji je najavio vrlo uspješnu turističku sezonu.

Ministar Veljko Ostojić razgovarao je s gradonačelnikom Opatije Ivom Dujmićem te s predstavnicima Turističke zajednice i Liburnija Riviera Hotela. Ministar očekuje dobre rezultate turističke sezone.

Ministar je rekao kako bi bio zadovoljan da ove sezone dolasci i noćenja budu na razini prošle sezone, ali i da očekuje bolji financijski rezultat od prošlogodišnjeg, odnosno da zarada od turizma dosegne sedam milijardi eura. Poručio je turističkim djelatnicima da pozorno definiraju cjenovnu politiku za sljedeću godinu, i to zbog smanjenja PDV na turističke usluge.

''Cijene su ključ naše konkurentnost''i, istaknuo je, piše HRT.

Izrazivši zadovoljstvo turističkim rezultatima za uskrsne blagdane, ministar Ostojić je ocijenio kako je to dokaz da je Hrvatska atraktivno turističko odredište unatoč nepovoljnim okolnostima na tržištu.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019