Zatvoreni dionica A1 i dubrovački most, u prekidu trajektna linija Split-Rogač, ne vozi katamaran


Zbog olujne bure dionica autoceste A1 između čvorova Posedarje i Gornja Ploča zatvorena je za sav promet, izvijestio je HAK u ponedjeljak ujutro.

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice te državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački mogu voziti samo osobna vozila.

Na mostu u Dubrovniku te Jadranskom magistralom (D8) između Bakra i Senja promet je zabranjen za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, a između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima posebice u Lici i Gorskom kotaru zbog moguće poledice.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. i od 229. do 227. km).

U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Jablanac-Mišnjak i Rogač-Split te katamaranska iz Splita za Vis te iz Novalje za Rijeku.

Na graničnim prijelazima Županja i Stara Gradiška pojačan je ulazak, a na Bregani izlazak osobnih vozila.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019