Yacht-Pool Academia: Postanite vikend mornar u čarteru!


 

ÄŒarter je prestižni oblik turizma u neprestanom razvoju, s posebnim naglaskom na povećanje kvalitete usluga. Nju čine specijalistički obrazovani i izvježbani uposlenici, pa čarterske tvrtke traže upravo takav kadar. 

Ukoliko imate sklonosti prema moru i brodicama, služite se u govoru barem jednim svjetskim jezikom (engleski ima prednost), punoljetni ste i imate stalan posao, vi ste pravi kandidat za ovaj tečaj.

Mi vam predlažemo da prihvatite ovu priliku i postanete vikend mornarom u čarteru.

Potrebno znanje i vještine steći ćete na dvodnevnim, intenzivnim tečajevima koje organizira Yacht-Pool Academia. To je hrvatska "škola mora" i čarterskih vještina. Stručni predavači Academie (listom specijalisti s iskustvom u čarteru i yachtingu), uputit će vas u sve tajne struke. Cilj je da svaki polaznik, uz ostale vještine, ovlada: pravilima, procedurama i radnim uputama za primopredaju plovila gostima, za tzv. check-in i check-out.

Potvrdnica o uspješno položenom tečaju NE JAMÄŒI da će polaznik odmah biti angažiran od neke čarter tvrtke. No, biti će uvršten u bazu vikend mornara YP Academie kojoj sve čarter tvrtke imaju 24 – satni pristup.  

Tečajevi (teorijski i praktični dio) će se održavati u marini Kornati u Biogradu na moru, a prvi počinje 21.04. i traje do 22.04.2012.

Cijena tečaja po promotivnoj cijeni iznosi 800 kn po osobi (pdv uključen). Osim predavanja i vježbi, svaki polaznik dobiva besplatni priručnik sa sažetkom teorijskog dijela nastave.      

Ukoliko ste prepoznali priliku za stjecanje novih znanja i nautičkih vještina, uz mogućnost popunjavanja kućnog budžeta radom za vrijeme vikenda, kliknite na baner, saznajte više i popunite prijavnicu za tečaj Vikend mornara u čarteru. 

Za dodatne informacije obratite se na telefon 052 432 230 ili gsm 098 923 64 41. Kontakt osoba je Marijan Dželalija mag.cin., voditelj ovog programa Yacht-Pool Academie (marijan@yacht-pool.hr).


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019