Yacht-Pool Academia: Postanite vikend mornar u čarteru!


 

ÄŒarter je prestižni oblik turizma u neprestanom razvoju, s posebnim naglaskom na povećanje kvalitete usluga. Nju čine specijalistički obrazovani i izvježbani uposlenici, pa čarterske tvrtke traže upravo takav kadar. 

Ukoliko imate sklonosti prema moru i brodicama, služite se u govoru barem jednim svjetskim jezikom (engleski ima prednost), punoljetni ste i imate stalan posao, vi ste pravi kandidat za ovaj tečaj.

Mi vam predlažemo da prihvatite ovu priliku i postanete vikend mornarom u čarteru.

Potrebno znanje i vještine steći ćete na dvodnevnim, intenzivnim tečajevima koje organizira Yacht-Pool Academia. To je hrvatska "škola mora" i čarterskih vještina. Stručni predavači Academie (listom specijalisti s iskustvom u čarteru i yachtingu), uputit će vas u sve tajne struke. Cilj je da svaki polaznik, uz ostale vještine, ovlada: pravilima, procedurama i radnim uputama za primopredaju plovila gostima, za tzv. check-in i check-out.

Potvrdnica o uspješno položenom tečaju NE JAMÄŒI da će polaznik odmah biti angažiran od neke čarter tvrtke. No, biti će uvršten u bazu vikend mornara YP Academie kojoj sve čarter tvrtke imaju 24 – satni pristup.  

Tečajevi (teorijski i praktični dio) će se održavati u marini Kornati u Biogradu na moru, a prvi počinje 21.04. i traje do 22.04.2012.

Cijena tečaja po promotivnoj cijeni iznosi 800 kn po osobi (pdv uključen). Osim predavanja i vježbi, svaki polaznik dobiva besplatni priručnik sa sažetkom teorijskog dijela nastave.      

Ukoliko ste prepoznali priliku za stjecanje novih znanja i nautičkih vještina, uz mogućnost popunjavanja kućnog budžeta radom za vrijeme vikenda, kliknite na baner, saznajte više i popunite prijavnicu za tečaj Vikend mornara u čarteru. 

Za dodatne informacije obratite se na telefon 052 432 230 ili gsm 098 923 64 41. Kontakt osoba je Marijan Dželalija mag.cin., voditelj ovog programa Yacht-Pool Academie (marijan@yacht-pool.hr).


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019