IGH: ugovor o nadzoru izgradnje terminala rasutih tereta u luci Ploče


Institut IGH izvijestio je danas da je s Lučkom upravom Ploče zaključio ugovor o obavljanju stručnog nadzora nad izgradnjom terminala rasutih tereta u Luci Ploče, a vrijednost ugovora je oko 10,6 milijuna kuna, uvećano za PDV.

Institut IGH, s partnerom Investinženjering, zaključio je ugovor o obavljanju stručnog nadzora nad izgradnjom terminala rasutih tereta u Luci Ploče. Novi terminal trebao bi biti izgrađen u roku od dvije godine. Vrijednost ugovora iznosi oko 10,6 milijuna kuna, plus PDV, navodi se obavijesti koju je IGH objavio na Zagrebačkoj burzi.

Terminal za rasute terete u Luci Ploče gradit će zagrebački Viadukt i španjolska tvrtka CYES koji su s Lučkom upravom ugovor o izgradnji potpisali krajem prošlog tjedna.

Ugovor o izgradnji, kako su jučer putem Burze objavili iz Viadukta, vrijedan je 406,5 milijuna kuna, a rok izgradnje je 26 mjeseci.

Taj se projekt u Luci Ploče financira iz kredita Svjetske banke.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019