Osculati predstavio je novi reflektor pokretan elektromotorom.


Za dobru vidljivost

 

Reflektor je napravljen tako da je otporan na sve vremenske uvjete. Kućište je izraÄ‘eno od lakih legura i potpuno vodonepropusno i otporno na koroziju. Reflektor ima mogućnost horizontalnog zakretanja za 355 stupnjeva, a elektromotor omogućuje dvije brzine rada. Po vertikali snop reflektora može se zakretati za 35 stupnjeva iznad i ispod vodoravne osi. Reflektorom se upravlja pomoću džojstika koji se ugraÄ‘uje negdje na instrument ploči. Reflektor se nudi u dvije varijante, s halogenim i LED žaruljicama. Iako nešto skuplje LED lampice su primjerenije za jedrilice i ostala plovila koja imaju ograničene izvore električne energije jer troše samo 45 vata, a pritom daju svjetlo koje po snazi odgovara klasičnoj žarulji od 200 vata. 

Više informacija o cijenama i detaljima proizvoda može se dobiti na Unimar Rijeka d.o.o., tel:             051/623-263      .

www.unimar.hr  

 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019