DIV: Nećemo otpuštati radnike Brodosplita, ne želimo trošiti na otpremnine


 

Vlada bi na današnjoj sjednici trebala i službeno prihvatiti ponudu tvrtke DIV za kupnju Brodosplita. Budući vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljakizjavio je za HTV kako ne planira otpuštanja.

"Ima jedna stvar koja se uvijek u medijima pojavljuje - da mi želimo otpuštati ljude. Mi smo se, dapače, borili u EK da zadržimo što više ljudi jer nam nije cilj optuštati i trošiti na otpremnine, nama je u cilju zadržati ljude, zapošljavati i ići dalje prema naprijed", poručio je.

Vlada bi trebala odbiti ponude Jadranskih ulaganja Danka Končara za kupnju Brodotrogira i Brodogradilišta Kraljevica, a zaključkom se očitovala o privatizaciji i restrukturiranju društava 3. maja, u skladu s obvezama preuzetim ugovorom o pristupanju Hrvatske EU i uvjetima iz natječaja iz drugog kruga privatizacije. Prijedlozi takvih odluka predviÄ‘eni su dnevnim redom otvorenog dijela sutrašnje sjednice Vlade, piše SEEbiz.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019