Koji booking sistem ima monopol na čarter tržištu?


\"\"

Brzina razmjene informacija danas je preduvjet kvalitetnog poslovanja u svakoj gospodarskoj sferi, pa tako i na tržištu iznajmljivanja brodova , gdje samo na području Sredozemlja stotine agencija nude tisuće plovila. Znajući koliko je značajna vještina plovidbe u toj bogatoj ponudi, programer Marko Gnjidić, sa svojim suradnicima iz tvrtke MMK-Turizam d.o.o., prije 10 godina izradio je program Booking Manager koji izravno i neizravno danas koriste tisuće turističkih agencija širom svijeta.

Cilj je bio stvoriti poslovni softver i rezervacijski sustav za najam plovila kako bi čarterske flote na Mediteranu mogle modernizirati poslovanje i ubrzati komunikaciju s turističkim agencijama, a da pritom ne moraju ulagati značajna sredstva za izgradnju takvih sustava. Program se konstantno unapređuje kako bi potrebe svih klijenata diljem svijeta bile zadovoljene.

Svakog mjeseca izlazi nova verzija Booking Managera koja se automatski nadograÄ‘uje dajući korisnicima pregršt novih funkcija svakog mjeseca, ističući osnovne prednosti sustava koji svakodnevno koristi 120 čarter flota iz 15 zemalja s 2500 plovila

Booking Manager omogućava vođenje poslovanja, organizaciju rezervacija i klijenata, automatsko izdavanje računa, ugovora i svih popratnih dokumenata, praćenje životnih ciklusa brodova u čarteru kroz njegovo održavanje i servisiranje te kompleksnu statistiku svih tih radnji. Prekine li se internetska veza korisnik i dalje ima pristup svojim računalima, jer mu je aplikacija snimljena na računalu.

Sve logirane turističke agencije imaju automatski uvid u raspoloživost svih plovila u sustavu i mogu ih bukirati u realnom vremenu 24 sata dnevno bez potrebe za ručnom potvrdom rezervacije. Agencije mogu pritom pretraživati pojedinačne flote ili cijela područja poput Kornata ili Sardinije, i na taj način nalazi najbolju ponudu za klijenta.

Dokumenti se mogu izdavati na 18 jezika, za svaku državu su objašnjena porezna pravila za izdavanje računa, a Booking Manager je povezan s konkurentskim on-line sustavima kao što su freeBO, Ilixo i 15 drugih pa korisnici ne moraju u njih ručno unositi svoju flotu ako ju žele oglašavati, nego podatke u realnom vremenu automatski šalju iz Booking Manager programa. U Hrvatskoj je, na primjer, iz programa moguće napraviti i automatsku prijavu gostiju Ministarstva mora (e-crew) te nakon toga svi gosti ostaju spremljeni zauvijek u računalu i aplkaciji čartera.

www.booking-manager.com

Booking Manager portal je takoÄ‘er i vodeći svjetski rezervacijski sustav koji koriste stotine agencija diljem svijeta za pretragu slobodnih plovila te on-line rezerviranje istih . Preko 120 flora iz 15 zemalja širom svijeta ga koristi za bolju prodaju svojih plovila.

www.mmksystems.com | www.booking-manager.com
 | MMK-Turizam d.o.o. | Tel +385 1 3773 951 | e-mail: info@mmksystems.com

 

\"\"


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019