Koji booking sistem ima monopol na čarter tržištu?


\"\"

Brzina razmjene informacija danas je preduvjet kvalitetnog poslovanja u svakoj gospodarskoj sferi, pa tako i na tržištu iznajmljivanja brodova , gdje samo na području Sredozemlja stotine agencija nude tisuće plovila. Znajući koliko je značajna vještina plovidbe u toj bogatoj ponudi, programer Marko Gnjidić, sa svojim suradnicima iz tvrtke MMK-Turizam d.o.o., prije 10 godina izradio je program Booking Manager koji izravno i neizravno danas koriste tisuće turističkih agencija širom svijeta.

Cilj je bio stvoriti poslovni softver i rezervacijski sustav za najam plovila kako bi čarterske flote na Mediteranu mogle modernizirati poslovanje i ubrzati komunikaciju s turističkim agencijama, a da pritom ne moraju ulagati značajna sredstva za izgradnju takvih sustava. Program se konstantno unapređuje kako bi potrebe svih klijenata diljem svijeta bile zadovoljene.

Svakog mjeseca izlazi nova verzija Booking Managera koja se automatski nadograÄ‘uje dajući korisnicima pregršt novih funkcija svakog mjeseca, ističući osnovne prednosti sustava koji svakodnevno koristi 120 čarter flota iz 15 zemalja s 2500 plovila

Booking Manager omogućava vođenje poslovanja, organizaciju rezervacija i klijenata, automatsko izdavanje računa, ugovora i svih popratnih dokumenata, praćenje životnih ciklusa brodova u čarteru kroz njegovo održavanje i servisiranje te kompleksnu statistiku svih tih radnji. Prekine li se internetska veza korisnik i dalje ima pristup svojim računalima, jer mu je aplikacija snimljena na računalu.

Sve logirane turističke agencije imaju automatski uvid u raspoloživost svih plovila u sustavu i mogu ih bukirati u realnom vremenu 24 sata dnevno bez potrebe za ručnom potvrdom rezervacije. Agencije mogu pritom pretraživati pojedinačne flote ili cijela područja poput Kornata ili Sardinije, i na taj način nalazi najbolju ponudu za klijenta.

Dokumenti se mogu izdavati na 18 jezika, za svaku državu su objašnjena porezna pravila za izdavanje računa, a Booking Manager je povezan s konkurentskim on-line sustavima kao što su freeBO, Ilixo i 15 drugih pa korisnici ne moraju u njih ručno unositi svoju flotu ako ju žele oglašavati, nego podatke u realnom vremenu automatski šalju iz Booking Manager programa. U Hrvatskoj je, na primjer, iz programa moguće napraviti i automatsku prijavu gostiju Ministarstva mora (e-crew) te nakon toga svi gosti ostaju spremljeni zauvijek u računalu i aplkaciji čartera.

www.booking-manager.com

Booking Manager portal je takoÄ‘er i vodeći svjetski rezervacijski sustav koji koriste stotine agencija diljem svijeta za pretragu slobodnih plovila te on-line rezerviranje istih . Preko 120 flora iz 15 zemalja širom svijeta ga koristi za bolju prodaju svojih plovila.

www.mmksystems.com | www.booking-manager.com
 | MMK-Turizam d.o.o. | Tel +385 1 3773 951 | e-mail: info@mmksystems.com

 

\"\"


Recent Nautical News Entries

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019

Plutajuća praonica za trup bez algi i školjaka

Nakupljanje algi i školjaka na trupu prirodna je nepogoda protiv koje se najveći broj brodovlasnika bori specijalnim bojama, a protekl

October.15.2019

21. BIOGRAD BOAT SHOW 17. - 20.10.2019.

Najveća izložba plovila na moru središnje i istočne Europe slavi svoju 21. godišnjicu nakon 20 godina kontinuiranog rasta. U 2018. sajam j

October.11.2019