Končar odustao od 3. maja: Kakvu je sudbinu Vlada namijenila škverovima ?


Končar odustao od 3. maja: Kakvu je sudbinu Vlada namijenila škverovima?

 

VLADA bi danas konačno mogla otkriti kakva je sudbina hrvatskih škverova. Da neizvjesnost bude manja, pobrinuo se Danko Končar koji je odustao od 3. maja.

Iako je Končar nakon jučerašnjeg sastanka u Banskim dvorima uvjeravao u ozbiljne namjere za kupnju triju brodogradilišta, ipak se predomislio i povukao ponudu za 3. maj. Končar je izjavio da 3. maj nije u tako kriznom stanju, razlozi za stečaj ne postoje, a njegova su Jadranska ulaganja od kupnje odustala zbog, kaže, "nekih tehničkih stvari". 

No, potvrdio je da su i dalje zainteresirani za Brodotrogir i Kraljevicu, u kojoj planira s njemačkim partnerom uložiti sto milijuna eura u off shore programe i otvoriti 1700 novih radnih mjesta. I dok predstavnici radnika 3. maja poručuju da stečaj ili privatizacija nikad nisu bili njihova opcija, Vlada bi danas trebala reći kakvu je sudbinu namijenila domaćim navozima.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019