Danko Končar: Upravo predajem posljednju ponudu za kupnju brodogradilišta 3. maj!


Danko Končar: Upravo predajem posljednju ponudu za kupnju brodogradilišta 3. maj!

 

KAKO doznaje Radio Trsat, Danko Končar nešto iza 10 sati izašao je sa sastanka s prvim potpredsjednikom Vlade Radimirom ÄŒačićem. Iza zatvorenih vrata, kako je njihovoj novinarki Nini Krapić Konačar objasnio odlučeno je da se u ovim trenucima predaje posljednja ponuda za kupnju brodogradilišta 3. maj.

Prema riječima Danka Končara neće se mijenjati "niti jedna točka, ni zarez u ponudi, dodat će se samo jučerašnji dogovor s Njemcima".

Končar je i istaknuo kako će ovog puta odluku donijeti cijela Vlada bez obzira na to što su neki članovi njemu skloniji , a neki su otvoreno protiv njega.

Hoće li ovo biti borba izmeÄ‘u SDP-ovog ministarstva financija i HNS-ovog gospodarstva? Prateći dosadašnji rad Vlade, Končar bi mogao biti uzrok novih napetosti u Vladi Zorana Milanovića, javlja Radio Trsat.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019