Vlakovi između Moskve i Splita prometovat će između 17. lipnja i 26. kolovoza.


Putovanje od tri dana: Ruske željeznice ovo ljeto voze na relaciji Moskva - Split!

Foto: Duje Bonačić (HR Foto)
RUSKE željeznice ovoga ljeta pokrenut će željezničku liniju na relaciji izmeÄ‘u Moskve i Splita. Vlakovi izmeÄ‘u Moskve i Splita prometovat će izmeÄ‘u 17. lipnja i 26. kolovoza. Još nije poznato kolika će biti cijena putne karte.

Iz Ruskih željeznica je priopćeno da će na relaciji Moskva - Split jednom tjedno prometovati direktna linija. Putovanje će trajati tri dana. Vlak će iz Moskve kretati u nedjelju, u utorak će stići u Budimpeštu, da bi u srijedu došao do svog konačnog odredišta.

Srijedom će iz Splita kretati vlakovi za Moskvu, stajanje u Budimpešti je u četvrtak, a dolazak u glavni grad Rusije u subotu.

Ruske željeznice imaju putničke linije koje povezuju dvadeset zemalja u Europi i Aziji. Željeznički promet, tvrde iz Ruskih željeznica, u 2011. godini drastično se povećao. Zabilježeno je čak 20 posto više putnika nego u 2010. godini.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019