Katamaranske linije još u prekidu


Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb izmeÄ‘u čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica, dok jak vjetar povremeno puše na dionici od Kikovice do tunela Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Kolnici su ponegdje vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba, dok se kroz tunel Sveti Rok, u smjeru Splita, vozi jednim trakom zbog radova na 232 kilometru. Od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do južnog ulaza u tunel Čelinku u dužini od sedam kilometara vozi se dvosmjerno, kolničkim trakom u smjeru Zagreba.

Za sav promet zbog radova su zatvorene državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionicama Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D59 na dionici Bribirske Mostine-Krković te D523 KrižišÄ‡e-Kraljevica (D501).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis i Split-Bol-Jelsa.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019