Sun Life charter


 

 

Sun Life charter tim se maksimalno trudi pružiti svojim klijentima vrhunsku uslugu. Na prvom nam je mjestu da naš klijent dobije upravo ono što želi i treba na svom godišnjem odmoru. Nadasve srdačan i ljubazan pristup klijentu i ophoÄ‘enje s njim je ono čime se tim Sun Life chartera može pohvaliti. 

Flota: Većina naših brodova nije starija od tri godine i  svi su brodovi opremljeni vrhunskom opremom koja jamči sigurnu plovidbu u bilo kojim vremenskim uvjetima.

Nudimo brodove u rasponu od ispod 30 feet pa do preko 50 feet: Beneteau, Bavaria, Elan, Sun Odyysey, Lagoon katamarane...

O nama: Sun Life charter nastoji osigurati sve za nautičare, s obizorom na različiti opseg iskustva. Nudimo široki raspon jahti od kojih je svaka opremljena vrhunskom opremom te o čijem se održavanju brine stručni tim Sun Life chartera tijekom cijele godine. Bilo koji naš bord se može unajmiti tijekom cijele godine. 

Lokacija: Imamo bazu u ACI marini Split koja ima puno prednosti. Marina je dobro zaštićena od svih vjetrova i otvorena je tijekom cijele godine.

Marina raspolaže s 364 veza u moru te sa 120 mjesta za smještaj plovila na suhom. Svi vezovi opremljeni su priključcima za vodu i struju. Benzinska postaja nalazi se samo 100 metara od marine. 

Kako ćete doći do nas: Velika prednost ACI marine Split je u tome što su željeznički kolodvor, autobusni kolodvor i gradska luka udaljeni samo jedan kilometar od marine. Uz redovite dnevne linije sa svim dalmatinskim otocima, postoje i dnevne linije trajektom za Rijeku, Trst i Pescaru. Zračna luka koja povezuje cijelu regiju s ostatkom svijeta je udaljena 20 km od marine.

 

 

KONTAKT:

  • Aci marina SplitUvala baluni bb
  • 21 000 Split
  • Croatia 43"30, 1' N  16"26' E 
  • Tel: +385 21 584 736
  • Fax:+385 21 473 692
  • info@sunlife.hr 
  • www.sunlife.hr 

Recent Nautical News Entries

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019

S Otvorenim morem besplatno na nautički sajam

Najveći nautički sajam u ovom dijelu Europe - Biograd Boat Show - i ove godine obara rekorde. Organizatori iz tvrtke Ilirija najavljuju 400 izlagač

October.18.2019

Plutajuća praonica za trup bez algi i školjaka

Nakupljanje algi i školjaka na trupu prirodna je nepogoda protiv koje se najveći broj brodovlasnika bori specijalnim bojama, a protekl

October.15.2019