Sun Life charter


 

 

Sun Life charter tim se maksimalno trudi pružiti svojim klijentima vrhunsku uslugu. Na prvom nam je mjestu da naš klijent dobije upravo ono što želi i treba na svom godišnjem odmoru. Nadasve srdačan i ljubazan pristup klijentu i ophoÄ‘enje s njim je ono čime se tim Sun Life chartera može pohvaliti. 

Flota: Većina naših brodova nije starija od tri godine i  svi su brodovi opremljeni vrhunskom opremom koja jamči sigurnu plovidbu u bilo kojim vremenskim uvjetima.

Nudimo brodove u rasponu od ispod 30 feet pa do preko 50 feet: Beneteau, Bavaria, Elan, Sun Odyysey, Lagoon katamarane...

O nama: Sun Life charter nastoji osigurati sve za nautičare, s obizorom na različiti opseg iskustva. Nudimo široki raspon jahti od kojih je svaka opremljena vrhunskom opremom te o čijem se održavanju brine stručni tim Sun Life chartera tijekom cijele godine. Bilo koji naš bord se može unajmiti tijekom cijele godine. 

Lokacija: Imamo bazu u ACI marini Split koja ima puno prednosti. Marina je dobro zaštićena od svih vjetrova i otvorena je tijekom cijele godine.

Marina raspolaže s 364 veza u moru te sa 120 mjesta za smještaj plovila na suhom. Svi vezovi opremljeni su priključcima za vodu i struju. Benzinska postaja nalazi se samo 100 metara od marine. 

Kako ćete doći do nas: Velika prednost ACI marine Split je u tome što su željeznički kolodvor, autobusni kolodvor i gradska luka udaljeni samo jedan kilometar od marine. Uz redovite dnevne linije sa svim dalmatinskim otocima, postoje i dnevne linije trajektom za Rijeku, Trst i Pescaru. Zračna luka koja povezuje cijelu regiju s ostatkom svijeta je udaljena 20 km od marine.

 

 

KONTAKT:

  • Aci marina SplitUvala baluni bb
  • 21 000 Split
  • Croatia 43"30, 1' N  16"26' E 
  • Tel: +385 21 584 736
  • Fax:+385 21 473 692
  • info@sunlife.hr 
  • www.sunlife.hr 

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019