Rozga glumila peškarušu i hrabro uzela ugora u ruku!


\"\"

Kupci na splitskoj ribarnici nisu mogli vjerovati svojim očima. Ribu im je nudila i prodavala Jelena Rozga, trenutačno najjača hrvatska estradna zvijezda.

- DoÄ‘ite, gospodine, dobar dan, gospoÄ‘o, evo lipe ribe povoljno! Ko kupi, još ću mu i zapivat! - uživjela se Jelena u ulogu peškaruše za bankom.

Lijepoj pjevačici najveći je problem bio uzeti velikog ugora u ruku, ali naposljetku je prevladala i taj strah, na oduševljenje okupljenih, a najviše ribara Damjana Smoje koji joj je za ovu priliku posudio svoj banak.

U blizini su se zatekli i svi prvoligaši splitske škole komedije: urnebesni duet Žele i Miš koji su kao \"Duo Fantastikus\" pravili nered na Peškariji i prodavali polovnu (već pojedenu!) ribu, te grintavi ÄŒubi koji se svaÄ‘ao s Jelenom i ometao je pri prodaji.

Sve te poznate goste, te brojne prodavače ribe, uključujući i šjor Ivu, koji čisti ribu i žali se na male manče, moći ćemo vidjeti danas popodne u \"Peškariji\", trećem nastavku hit-serijala Roberta Pauletića \"Sveta mista Splita\", u okviru IN Magazina Nove TV.

- Novinar Gordan Vasilj, snimatelj Tino Bilandžić i ja radimo serijal iz čiste ljubavi prema svom gradu, s željon da promoviramo ono šta je najlipše u Splitu - otkriva nam autor serijala Pauletić i dodaje:

- Posebno nas veseli šta nan se veselo odazivaju brojni poznati gosti, te šta je IN Magazinu četvrtkon skočila gledanost otkad je krenija naš serijal!

Nakon Peškarije, doznajemo, na redu je Peristil gdje gostuju raznoliki gosti, od proslavljenog Stipe Božića i slobodnog penjača Ivice Matkovića, koji će se za samo tri minute pred kamerama popeti na vrh zvonika Svetog Duje s izvanjske strane, pa do bivših ovisnika koji su se nekad drogirali na Peristilu i pristali su pričati o tim iskustvima.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura.

July.23.2019

Nimbus W9 - zvijer za vikend

Nimbus W9 motorni brod godine!

July.02.2019

Jedrilica koja se puni besplatno i nimalo ne zagađuje okoliš

Jedrilica koja se puni besplatno, čuva more i nimalo ne zagađuje okoliš - zvuči savršeno?

June.03.2019

Novi Deluxe Superior brod "Nautilus"

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika.

May.13.2019

U Splitu otvoren 21. Croatia Boat Show

Na splitskoj Zapadnoj obali u četvrtak je otvoren 21. međunarodni "Croatia Boat Show" koji je okupio više od 300 izlagača iz 25 zemalja svije

April.15.2019