ZADAR SUB d.o.o.


 Osnovna djelatnost tvrtke ZADAR SUB d.o.o. je ronjenje i kao takva je aktivna već duži niz godina. Od samog osnivanja 1992. godine tvrtka se bavi podvodnim radovima. Pratimo razvoj industrije i tehnologija te se prema tome kao tvrtka i prilagoÄ‘avamo. Rezultat svega je profesionalna usluga našeg tima koji Vam stoji na raspolaganju.

Podvodne tehnike i operacijske procedure koje ZADAR SUB koristi kod obavljanja podvodnih radova autorizirane su od klasifikacijskih društava i sukladne su najvišim standardima sigurnosti i kvalitete. UvoÄ‘enjem sustava za upravljanje kvalitetom (ISO 9001:2008) osigurali smo budućim klijentima uslugu koja zadovoljava najviše europske standarde.

 

RONILAÄŒKE USLUGE

 

·         PODVODNI  PREGLEDI I INSPEKCIJE

·         PODVODNO ODRŽAVANJE BRODOVA

·         PODIZANJE POTONULIH OBJEKATA NA POVRŠINU

·         MJERENJE DEBLJINE LIMA ULTRAZVUKOM

·         ROV—DALJINSKI UPRAVLJANA RONILICA

·         KONSTRUKCIJA I ODRŽAVANJE PODVODNIH STRUKTURA

 Detalje možete pogledati na www.zadarsub.hr

 Radujemo se Vašoj posjeti...

 

 


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019