Split: Proljetna toplina izmamila ljude na more


 

Nakon iznimno tople subote, nedjelja je donijela nastavak stabilnog vremena s obiljem ranoproljetnog sunca. Iako temperature zraka nisu u većem dijelu Dalmacije, kao u subotu, prelazile 20°C, bilo je toplo za dio godine. U Pločama je izmjereno 19°C, Hvaru i Šibeniku 18°C, Dubrovniku, Makarskoj i Komiži 17°C, Splitu 16°C, Lastovu 15°C. Popodne je ipak bilo nešto više oblaka uz blag pad temperature zraka.

Sunčano vrijeme nije zaobisšlo ni Split, pa su tako splitske plaže i šetnice bile prepune ljudi koji su nakon velikih hladnoća ipak jedva dočekali toplinu i sunce. Ni temperatura mora od 12°C nije obeshrabrila mnoge da uživaju uz more i na moru na splitskih Bačama.

Tako je proljetno nedjeljno poslijepodne na Bačvicama provela i skupina piciginaša koja se zabavljala u plićaku.


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019