IZVJEŠĆE POMORSKOG METEOROLOŠKOG CENTRA SPLIT


UPOZORENJE

Još su prijepodne na južnom i srednjem Jadranu mogući udari sjeverozapadnog vjetra, uz obalu samo ponegdje bure do 35 čvorova, oslabit će.

STANJE

Nad Jadranom se sa sjeverozapada pruža anticiklonalni greben.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI

Na sjevernom Jadranu tiho ili bura 4-14, na južnom dijelu Velebitskog kanala do 18 čvorova, tijekom prijepodneva će sasvim oslabiti. Drugdje sjeverozapadni vjetar, uz obalu mjestimice bura 6-16, još u početku samo mjestimice do 24 čvora. More 2-3, na otvorenom dijelu južnog i srednjeg Jadrana još u početku ponegdje 4. Vidljivost 20 km, na sjevernom Jadranu je moguće 2-4 km zbog sumaglice. Pretežno vedro.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI

Pretežno vedro, na sjevernom Jadranu je moguća sumaglica. Tiho ili slab, na južnom i srednjem Jadranu prema otvorenom moru mjestimice umjeren sjeverozapadni vjetar. More malo valovito, na južnom i srednjem Jadranu ponegdje umjereno valovito.

PMC - Split


Recent Nautical News Entries

Uskoro počinje 22. Croatia Boat Show

Grad Split će od 22. do 26. travnja 2020. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite.

February.24.2020

Pristajanje bez muke i stresa uz pomoć virtualnog odbojnika

Pristajanje u marinama gdje mjesta ima malo, a plovila puno, nije baš lagan zadatak čak i za iskusne nautičare u nekim situacijama

February.10.2020

29. zagrebački sajam nautike

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte

January.21.2020

Taiga na struju juri čak 104 km/h

Taiga na struju juri čak 104km/h.

December.16.2019